ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai с рекордно полугодие в Европа

like0 unlike0
Auto-Press 15 Jul 2017 Новини
33
0
Hyundai с рекордно полугодие в Европа

Hyundai обяви, че според данните на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA), продажбите на марката през първата половина на годината са достигнали ниво от 270 921 единици, което представлява увеличение от 3.6% в сравнение с първите шест месеца на миналата година.

От Hyundai коментират също така, че основна роля за подобряването на бизнес представянето на марката от началото на годината имат новото поколение на i30, в това число и неговата версия комби. Модификационното портфолио на модела беше разширено още повече буквално преди ден, когато марката представи за първи път новите i30 Fastback и първата в историята си специално разработена спортна кола i30 N.

В сравнение с първата половина на миналата година, през тази Hyundai отчита стабилен ръст в Европа, като отчита сериозно увеличение в потребителския интерес в страни като Франция (+18%), Испания (+10%) и Полша (+17%), а Великобритания и Германия затвърждават статута си най-важните пазари на компанията, като отчитат и ръст от съответно 4% и 6%.

От Hyundai отчитат стабилно пазарно представяне на модела Tucson, който освен най-продаван за марката отчита и реализация от над 250 000 единици от лансирането си на пазара през 2015 година. На традиционно силен интерес се радват също така и i10, i20 и i30, а уникалното семейство на първия в света автомобил с три вида задвижване и едно купе- IONIQ, отчита повече от 10 000 продажби през първата половина на годината.

Продуктовата офанзива на Hyundai в Европа ще продължи през следващите пет години с пазарното лансиране на 30 нови модела и модификации, а крайната цел остава непроменена- да бъде лидер при азиатските марки в ЕВропа до 2021 година.

Hyundai с три престижни дизайн отличия в Германия

Подобни

GymkhanaGRID 2017: Гледайте финалите на живо (Видео)

GymkhanaGRID 2017: Гледайте финалите на живо (Видео)

Гледайте финалите на GymkhanaGRID 2017 на живо

Емануил Клисаров- българинът, който създаде визията на новата Dacia Duster (Видео)

Емануил Клисаров- българинът, който създаде визията на новата Dacia Duster (Видео)

Само преди няколко седмици станахме свидетели на появата на наследника на един от най-успешните автомобилни проекти в модерното...

Skoda ще произвежда електромобилите си в Млада Болеслав от 2020

Skoda ще произвежда електромобилите си в Млада Болеслав от 2020

Skoda обяви, че компанията ще произвежда своите 100% електрически коли в завода си в Млада Болеслав от 2020 година. От...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: