ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai с рекордно полугодие в Европа

like0 unlike0
Auto-Press 15 Jul 2017 Новини
33
0
Hyundai с рекордно полугодие в Европа

Hyundai обяви, че според данните на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA), продажбите на марката през първата половина на годината са достигнали ниво от 270 921 единици, което представлява увеличение от 3.6% в сравнение с първите шест месеца на миналата година.

От Hyundai коментират също така, че основна роля за подобряването на бизнес представянето на марката от началото на годината имат новото поколение на i30, в това число и неговата версия комби. Модификационното портфолио на модела беше разширено още повече буквално преди ден, когато марката представи за първи път новите i30 Fastback и първата в историята си специално разработена спортна кола i30 N.

В сравнение с първата половина на миналата година, през тази Hyundai отчита стабилен ръст в Европа, като отчита сериозно увеличение в потребителския интерес в страни като Франция (+18%), Испания (+10%) и Полша (+17%), а Великобритания и Германия затвърждават статута си най-важните пазари на компанията, като отчитат и ръст от съответно 4% и 6%.

От Hyundai отчитат стабилно пазарно представяне на модела Tucson, който освен най-продаван за марката отчита и реализация от над 250 000 единици от лансирането си на пазара през 2015 година. На традиционно силен интерес се радват също така и i10, i20 и i30, а уникалното семейство на първия в света автомобил с три вида задвижване и едно купе- IONIQ, отчита повече от 10 000 продажби през първата половина на годината.

Продуктовата офанзива на Hyundai в Европа ще продължи през следващите пет години с пазарното лансиране на 30 нови модела и модификации, а крайната цел остава непроменена- да бъде лидер при азиатските марки в ЕВропа до 2021 година.

Автосалон Франкфурт 2017: BMW с юбилейна серия 7 Series Edition 40 Jahre

Подобни

Ново знаково отпадане беляза етап 5 на Balkan Offroad Rallye 2017

Ново знаково отпадане беляза етап 5 на Balkan Offroad Rallye 2017

Смесеният гръцко-български екипаж в класа на SSV бъгитата отпадна от Balkan Offroad Rallye 2017 след катастрофа в петия...

Volvo показа изцяло новото XC40 (Видео)

Volvo показа изцяло новото XC40 (Видео)

Производителят на луксозни автомобили Volvo разпространи първите официални снимки, информация и видео на изцяло новото си пазарно...

Mercedes Project One – 1000+ “кончета”, 0-200 км/ч за 6 секунди, 350 км/ч – видео

Mercedes Project One – 1000+ “кончета”, 0-200 км/ч за 6 секунди, 350 км/ч – видео

Във Франкфурт Mercedes демонстрира как се прилагат техноогиите от Формула 1 в автомобил за пътя. Е не какъв да е а хиперкар -...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: