ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai с рекордни продажби в Европа през 2018

like0 unlike0
Auto-Press 18 Oct 2018 Новини
80
0
Hyundai с рекордни продажби в Европа през 2018

Европейското подразделение на Hyundai Motor обяви, че след рекордните продажби на компанията през първата половина на годината, марката записва невиждан до момента пазарен резултат и през третата четвърт на 2018 година.

От Hyundai Motor анонсират, че продажбите на фирмата през първите девет месеца на годината са се увеличили със 7.1% до ниво от 425 854 автомобила. Над 134 000 от тях са били реализирани през третата четвърт на годината, което е рекорден резултат за периода в историята на марката за Европа.

Hyundai Motor отчита и подобрение в пазарния си дял, като за септември той се е увеличил до рекордните за компанията 4.2%, а този за периода юли-септември е 3.5%.

С обновена на 90% моделна гама през последните две години, Hyundai Motor отчита продажбата на почти 60 000 представителя на новата KONA от лансирането й на пазара в края на миналата година, което отрежда на модела пета позиция по реализация.

Най-продаваната кола на Hyundai Motor в Европа продължава да бъде Tucson, а от компанията отчитат продължаващ интерес и към i10, i20 и i30, а електрическата офанзива на марката се поддържа семейството IONIQ, Kona Electric и водородния електромобил NEXO.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: