ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai с нови подробности за новия си SUV модел KONA

like0 unlike0
Auto-Press 28 Apr 2017 Новини
99
0
Hyundai с нови подробности за новия си SUV модел KONA

Hyundai разпространи още малко подробности за изцяло новия си компактен SUV модел KONA, който ще бъде лансиран на европейския пазар през лятото на тази година.

От Hyundai споделят, че дизайнът на KONA ще следва новата стилистична идентичност на марката, като ще добави прогресивно изпълнение за създаването на уникална персоналност в сегмента на субкомпактните SUV автомобили.

Една от най-отличителните черти на Hyundai KONA ще бъде Cascading Grille предна решетка, която видяхме за първи път в Европа при изцяло новото поколение на хитовия за марката модел i30. Друга интересна особеност на новия SUV ще бъде оформлението на предните светлини, като диодните дневни светлинни модули са позиционирани над основните диодни фарове.

От Hyundai коментират, че новата KONA ще постави нови стандарти в сегмента на компактните SUV модели, като ще предложи по-добра видимост за водача, ще предложи по-добър комфорт по време на пътуването и ще даде възможност на шофьора да да се наслади на едно истинско динамично изживяване по време на управлението.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: