ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R

like0 unlike0
Auto-Press 24 May 2018 Новини
279
0

HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R

HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R
/add_images/news/052018/s_1527170402_121.jpg
  1. HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R
  2. HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R
  3. HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R

С уговорка, че компанията няма планове за производството му, по време на ежегодният SMMT Test Day великобританското подразделение на Honda представи уникална версия пикап на суперспортния си модел CIVIC TYPE R.

С потенциал да бъде един от най-бързите пикапи по английските пътища, специалната версия на HONDA CIVIC TYPE R идва с непроменен двигател, окачване, адаптивни режими на пътно поведение (Comfort, Sport и +R) и предавателна кутия, а според очакванията на екипа е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 секунди и да развие максимална скорост на движение от над 265 км/ч.

Като база за разработката на пикап вресията на CIVIC TYPE R от английското подразделение на Honda са използвали предпроизводствена версия на автомобила, изпълнена в Rallye Red екстериорен цвят.

Актуалната версия на Honda Civic Type R е оборудвана с оптимизиран двулитров VTEC TURBO двигател, който в комбинация с шестстепенна механична предавателна кутия, обещава максимална мощност от 320 конски сили и максимален въртящ момент от 400 Нм.

Новият Civic Type R предлага работа и в специален нов режим на адаптивно конфигуриране, разработен специално за постигането на възможно най-високо ниво на комфорт. Подобно на познатите от предишната генерация на модификацията режими Sport и +R, новият Comfort предлага оптимизирана работа на окачването, управлението, усещането от превключването на предавките и работата на педала на газта.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: