ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford с нов SUV за Китай

like0 unlike0
Auto-Press 09 Aug 2018 Новини
337
0
Ford с нов SUV за Китай

Ford разпространи първите подробности за нов SUV модел, който компанията ще пусне в продажба в Китай в началото на следващата година. Новият автомобил е разработен съвместно с местния венчър партньор на фирмата на синия овал- JMC (Jiangling Motors Corporation), и е насочен към младите потребители в развиващите се градове.

При появата си на пазара в началото на 2019, новият Ford Territory ще се предлага в три основни версии в зависимост от задвижващата си система- с бензинов двигател, хибрид и plug-in хибрид. Бъдещите собственици на новия модел ще могат да разчитат също така на интуитивна бордова система с гласови команди, семейството асистиращи системи Pilot360, системата за свързаност FordPass и други.

От Ford коментират коментират също така, че новият Territory ще бъде позициониран изключително конкурентно на пазара, като ще предлага богат набор високи технологии на достъпна цена. При появата си на пазара, новият модел ще разшири още повече SUV гамата на марката в Китай, в която към момента са включени EcoSport, Kuga, Edge, Explorer и Everest.

Ford Territory ще бъде последван от нови версии на Focus и Escort през тази година, като и трите модела са част от пазарната офанзива на Ford, която предвижда лансирането на 50 нови автомобила до 2025 година.

Българите в Opel Adam Cup влязоха в Топ 10 на рали „Германия”

Подобни

Тунингари превърнаха съвременен Volkswagen Beetle в спортно купе в стила на ЗАЗ-965 - видео

Тунингари превърнаха съвременен Volkswagen Beetle в спортно купе в стила на ЗАЗ-965 - видео

В оригиналната гама на ЗАЗ-965 нямаше споптни варианти, въпреки че имаше някои опити през 60-е години на миналия век. Новото...

АПИ стартира обществена поръчка за изработването на технически проекти при ремонта на 111 километра пътища

АПИ стартира обществена поръчка за изработването на технически проекти при ремонта на 111 километра пътища

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира тръжна процедура за изработването на технически проекти при основния ремонт на близо 111...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: