ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford подмладява североамериканската си гама

like0 unlike0
Auto-Press 16 Mar 2018 Новини
86
0

Ford подмладява североамериканската си гама

Ford подмладява североамериканската си гама
/add_images/news/032018/s_1521190804_752.jpg
  1. Ford подмладява североамериканската си гама
  2. Ford подмладява североамериканската си гама
  3. Ford подмладява североамериканската си гама
  4. Ford подмладява североамериканската си гама

Ford обяви, че до 2020 година, компанията ще предложи на североамериканските потребители най-младата продуктова гама на местния пазар. От компанията споделят, че от актуалната средна възраст на моделите от 5.7 години, тя ще спадне на 3.3 години, като за целта ще бъде подменено 3/4 от портфолиото на марката и ще бъдат добавени четири нови SUV и пикап модела.

През следващите години Ford ще заложи на хибридизацията на портфолиото си, до края на следващата година всички нейни пазарни предложения ще предлагат 4G интернет свързаност, а в модификационната гама ще бъде включена и новата система Ford Co-Pilot360, която стандартно ще предлага система за автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност от удар, както в предната така и задната част на автомобила, така и страничните.

През тази година, Ford ще въведе в гамата си 3.0-литров Power Stroke дизелов двигател за F-150 и ще обнови F-150 Raptor, а през следващата на местния пазар ще бъде лансиран Ranger, нов F-Series Super Duty, Escape и Explorer (Explorer ST). През 2020 година, F-150 ще получи хиббридна задвижваща система, а до този момент ще станем свидетели на появата на изцяло новото Bronco, както и на изцяло нов малък офродър.

През 2020 година, Ford ще стартира продажбите и на нов спортен електрически модел, който ще бъде първия от общо шест, които марката ще лансира до 2022 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: