ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FORD инвестира 52 млн долара, за да отговори на повишеното търсене на Transit

like0 unlike0
Auto-Press 23 Aug 2017 Новини
31
0
FORD инвестира 52 млн долара, за да отговори на повишеното търсене на Transit

Ford обяви, че в резултат на повишеното търсене на семейството Transit, компанията, в лицето на венчър компанията й в Турция с Koç Holding, ще направи инвестиция от 52 милиона щатски долара.

Новите средства ще бъдат предназначени за увеличаване (с 12% или около 40 000 единици) на производствения капацитет на завода Gölcük, като годишният такъв ще достигне 330 000 автомобила. Той се очаква да бъде достигнат през септември следващата година, а за реализирането на проекта, комплексът ще бъде дооборудван с допълнителни роботи, бояджийното ще бъде разширено, а скоростта на поточните линии ще бъде увеличена.

“С големите си модели Transit и техните рекордни продажбени нива, Ford определя темпото на европейския пазар на търговски автомобили”, коментира Линда Каш, вицепрезидент на производството на Ford в Европа. “Тази стратегическа инвестиция от страна на Ford Otosan ще ни даде възможност да отговорим на потребителското търсене, особено на фона на предстоящите иновации като Transit Custom Plug-in Hybrid през 2019 …”

От Ford коментират, че благодарение на Transit, марката е лидер на европейския пазар на търговски автомобили, като пазарният дял на марката за изминалата година е на ниво то 13.2%. Само през първите седем месеца на 2017, търсенето на продуктите на компанията се е подобрило с над 9%, а пазарният й дял е достигнал 13.3%.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: