ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford Fiesta ST-Line с нови Red и Black версии

like0 unlike0
Auto-Press 15 Oct 2018 Новини
53
0

Ford Fiesta ST-Line с нови Red и Black версии

Ford Fiesta ST-Line с нови Red и Black версии
/add_images/news/102018/s_1539590403_606.jpg
  1. Ford Fiesta ST-Line с нови Red и Black версии
  2. Ford Fiesta ST-Line с нови Red и Black версии
  3. Ford Fiesta ST-Line с нови Red и Black версии

Ford анонсира, че разширява модификационната гама на хитовата си Fiesta с лансирането на две специални контрастни версии на модела, наречени тематично Red Edition и Black Edition.

Новите пазарни предложения на Ford са разработени на версията Fiesta ST-Line, за която от марката споделят, че е избор на почти всеки пети клиент на марката, дошъл да си купи нова Fiesta.

Новите Fiesta ST-Line Red Edition и Black Edition идват с редица отличителни елементи по екстериора и интериора, предлагат се във версии с три и пет врати, а задвижването е поверено на международно признатият еднолитров EcoBoost бензинов двигател във версията си със 140 конски сили. За допълнителна динамика на пътя, представителите на двете нови специални серии са оборудвани и със спортно окачване.

Новата Fiesta ST-Line Red Edition се отличава с основен червен цвят, акцентиран с черни ленти и елементи, докато при Fiesta ST-Line Black Edition основен е черният цвят, а акцентите са в лъскаво червено. И двете серии идват с допълнителен заден спойлер, изпълнен в основния цвят на купето, Panther Black 17-цолови джанти, черни капаци на външните огледала и други.

В интериона на Fiesta ST-Line Red Edition и Black Edition откриваме спортни седалки с частична кожена тапицерия, волан със скосена долна част и кожен шев на кожената тапицерия, бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система SYNC 3 със синхронизация за мобилни телефони чрез Apple CarPlay и Android Auto, а безопасността е повишена чрез интегрирането на диодни дневни и задни светлини, система за задържане на автомобила в пътното платно, система за подпомагане на потеглянето по наклон и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: