ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford Edge: Нов дизайн, нови технологии и 238 конски сили

like0 unlike0
Auto-Press 21 Feb 2018 Новини
93
0

Ford Edge: Нов дизайн, нови технологии и 238 конски сили

Ford Edge: Нов дизайн, нови технологии и 238 конски сили
/add_images/news/022018/s_1519200002_312.jpg
  1. Ford Edge: Нов дизайн, нови технологии и 238 конски сили
  2. Ford Edge: Нов дизайн, нови технологии и 238 конски сили
  3. Ford Edge: Нов дизайн, нови технологии и 238 конски сили

Ford разпространи първите подробности и снимки на сериозно обновената версия на SUV модела си Edge, който ще бъде лансиран на европейския пазар по-късно през тази година.

Автомобилът ще се предлага в новото си ST ниво на изпълнение, с редица нови технологични решения за подпомагане на управлението, нови задвижващи агрегати и системи за повишаване на кофорта и сигурността на пътя. В екипировката на Ford Edge ще могат да бъдат открити системи за активна и пасивна безопасност като задействане на спирачната система след възникване на пътен инцидент, автоматично завиване за избягване на удар, адаптивен круз-контрол, система за поддържане на колата в средата на пътното платно и други.

Инфо-комуникацията и мултимедията е обезпечена чрез наличието на системата SYNC 3 с 8-инчов чувствителен на допир екран и луксозна B&O PLAY аудиосистема. За винаги заредената батерия на мобилния телефон се грижи система за безжично зареждане, а свързаността с бордовата система е възможна чрез Apple CarPlay и Android Auto. Новата версия ST-Line награжда базата със специално разработен екстериорен и интериорен пакет, 20-цолови алуминиеви джанти, оптимизирано спортно окачване, интелигентна система за задвижване на четирите колела и други.

Ford Edge ще се предлага двулитров EcoBlue bi-turbo дизелов двигател, който предлага отличен баланс между динамика и икономичност, като топ-версията му е в състояние да генерира максимална мощност от 238 конски сили. Налични също така в портфолиото на модела са и негови версии със 150 и 190 конски сили, като в зависимост от модификацията, предавателната кутия е шестстепенна механична или осемстепенна автоматична.

При появата си на пазара в Европа, Ford Edge ще се предлага в луксозната си версия Vignale, стилните Titanium и Trend, както и в новата ST-Line.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: