ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Екстремни зимни тестове за електромобилите на Hyundai (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 16 Mar 2018 Новини
114
0

Екстремни зимни тестове за електромобилите на Hyundai (Видео)

Екстремни зимни тестове за електромобилите на Hyundai (Видео)
/add_images/news/032018/s_1521190809_19.jpg
  1. Екстремни зимни тестове за електромобилите на Hyundai (Видео)
  2. Екстремни зимни тестове за електромобилите на Hyundai (Видео)

Hyundai разкри нови подробности относно тестовата програма в екстремни зимни условия, през която преминават двата най-нови електромобила на марката- водородният NEXO и изцяло електрическата KONA Electric.

Hyundai Motor Company провежда изпитанията в изключително сурови условия в Швеция, където температурите достигат респектиращите -35 градуса. От компанията споделят, че това е идеална обстановка за проверка на работата на системите и особено на тази при използващият водород за електрическа енергия NEXO FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle). От фирмата коментират, че за разлика от предишното поколение водородни автомобили на марката, които са изпитвали сериозни технологични проблеми със стартирането при температура от -10 до -20 градуса, при NEXO подобно затруднение не съществува, благодарение на специалната допълнителна система за подгряване на горивния блок, и задвижващата му система стартира безпроблемно и при -30 градуса.

С хитроумни и високотехнологични системи е оборудван и уникалинят за автомобилната индустрия Hyundai KONA Electric, като основната им цел е минимализирането на количеството енергия, необходимо за отоплението, вентилацията и климатизацията на купето (HVAC). За целта, електромобилът разполата със специално разработена интелигентна система на въздухозаборниците и интериорна циркулация на въздуха, възможност за индивидуално подгряване на зоната само на водача и предварително стартиране и подгряване на вентилационната система.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: