ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ексклузивна награда в 13-ото издание на Volvo World Golf Challenge Bulgaria

like0 unlike0
Auto-Press 17 Sep 2018 Новини
49
0

Ексклузивна награда в 13-ото издание на Volvo World Golf Challenge Bulgaria

Ексклузивна награда в 13-ото издание на Volvo World Golf Challenge Bulgaria
/add_images/news/092018/s_1537189203_280.jpg
  1. Ексклузивна награда в 13-ото издание на Volvo World Golf Challenge Bulgaria

Тази година един от участниците в най-стария голф турнир у нас може да си тръгне с чисто ново Volvo XC40 – Автомобил на Европа за 2018 г. Всички състезатели и гости на турнира ще станат свидетели на премиерата на изцяло Новото Volvo V60, както и ще имат възможност да тестват пълната ХС гама на Volvo.

88 любители на голфа ще премерят сили в най-стария турнир у нас – Volvo World Golf Challenge Bulgaria, който ще се проведе на 22 септември в „Пирин голф & Кънтри клуб“ край Разлог. По традиция големият победител в турнира ще представи страната ни на световните финали. Миналогодишният победител в Дивизия А на Volvo World Golf Challenge Bulgaria – Фабио Фурнари, представи България на международния финал, който се проведе през юни 2018 г. в престижния Halmstad Golf Club в Швеция. Едва на 23 г., Фурнари показа по-добра игра от повече от половината състезатели и стана 18-и в света, а първото място спечели представителят на Китай Ксиаоминг Ма.



Тази година участниците у нас ще се борят и за допълнителна ексклузивна награда – чисто нов автомобил Volvo XC40. ХС40 е най-новото попълнение в SUV гамата на Volvo. С компактни размери и красив дизайн, оборудван с най-модерните системи за сигурност и технологии за свързаност и инфотейнмънт, ХС40 спечели престижната международна награда Автомобил на Европа за 2018 г. Привилегията да стане собственик на чисто ново Volvo XC40 ще получи състезателят в турнира Volvo World Golf Challenge Bulgaria 2018, който успее да осъществи мечтата на всеки голфър - Hole in One – изключително постижение в голфа, което представлява попадение в дупката директно от начален удар.



Голф турнирът Volvo World Golf Challenge Bulgaria се организира от „Мото-Пфое“ за тринадесета поредна година. Записването за турнира традиционно протече при огромен интерес от страна на голфърите, като местата се изчерпаха за три дни, а листата с чакащи е огромна.



Участниците ще се състезават в 3 дивизии: А Дивизия (хендикап < 12,4) индивидуален строук плей на 18 дупки, B Дивизия (хендикап 12,5 – 22,4) индивидуален стейбълфорд на 18 дупки, C Дивизия (хендикап 22,5 – 36) индивидуален стейбълфорд на 18 дупки. Дивизия А ще играе грос, а Дивизии В и С – нет.



Състезанието е част от международната надпревара Volvo World Golf Challenge – едно от най-популярните и вълнуващи голф предизвикателства в света, което датира от далечната 1988 г.



И тази година, по време на турнира в събота, 22 септември, както и в тренировъчния ден на 21 септември (петък), всички състезатели и гости на голф клуба край Разлог, имат възможност да тестват пълната XC гама на Volvo – XC90, XC60 и ХС40, както и най-новия модел – Volvo V60, чиято световна премиера се състоя по-рано през 2018 г.

*Източник: www.volvocars.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: