ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Екипажите на Hyundai Racing Trophy са напълно подготвени и силно амбицирани за рали „България”

like0 unlike0
Auto-Press 26 May 2016 Новини
52
0
Екипажите на Hyundai Racing Trophy са напълно подготвени и силно амбицирани за рали „България”

Източник: www.hyundaibg.bg

Постиженията на едномарковия шампионат бяха представени пред Hyundai Motorsport на кръга от WRC - рали „Португалия”

След победата на Васил Жеков и навигатора Бойко Шопов на рали „Сибиу” в Румъния, петте екипажа на Hyundai Racing Trophy са готови и за рали „България”, което ще се проведе във Варна, този уикенд на 28-29 май. Това е втори кръг за сезон 2016 от едномарковия шампионат, като на старта ще се наредят Григор Григоров/Даниел Миленков, Симеон Симеонов/Димитър Спасов, Васил Жеков/Алекс Раева, Христо Геров/Йордан Йорданов и Мирослав Ангелов с навигатор Петър Илиев.

Постиженията на едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy бяха представени тази седмица на президента на Hyundai Motorsport - Gyoo-Heon Choi и на Stefan Henrich - Директор Маркетинг и PR на Hyundai Motorsport, по време на пети кръг от WRC - рали „Португалия”. Те поздравиха Стефан Митов – Национален директор „Продажби” на „Индустриал Комерс” и Георги Гвоздейков – проджект мениджър на Hyundai Racing Trophy, за добрите резултати на едномарковия шампионат и постиженията в развитието на автомобилния спорт в България. Изразената подкрепа от екипа на Hyundai Motorsport, участващ във WRC, допълнително стимулира отбора на Hyundai Racing Trophy и доказва, че амбициите на българската спортна платформа са устремени по правилния път и към световния подиум.

Тази година рали „България” се завръща край морето, като това ще бъде 47-то издание на легендарното състезание. То включва 13 специални етапа, разпределени в два дни с обща дължина 183,82 км. Това са СЕ 1 – Солник 1, СЕ 2 – Сини рид 1, СЕ 3 – Солник 2, СЕ 4 – Сини рид 2, СЕ 5 – Аврен, СЕ 6 – Аладжа Манастир 1, СЕ 7 – Варна, СЕ 8 – Аладжа Манастир 2, СЕ 9 – Бялата вода 1, СЕ 10 – Бялата вода 2, СЕ 11 – Рожден, СЕ 12 – Дюлино, СЕ 13 – Варна. Церемониалният старт ще бъде даден пред храм „Свето Успение Богородично” на 27 май от 20:00 часа.

Две седмици преди рали „България” отборът на Hyundai Racing Trophy проведе организиран тест със състезателните автомобили Hyundai i20 Coupe R1 край град Твърдица. Целта на тренировъчния ден бе пилотите да тестват състезателните автомобили Hyundai i20 Coupe R1 на етап, който бе с максимално близки условия до новите отсечки на рали „България”. Според треньора на отбора - Петър Гьошев, предстоящото състезание е с много специфични етапи - бързи секции, качване, спускане, много фракция.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: