ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 22 Feb 2018 Новини
400
0

CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)

CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)
/add_images/news/022018/s_1519311603_143.jpg
  1. CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)
  2. CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)
  3. CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)
  4. CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)
  5. CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)
  6. CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)
  7. CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)
  8. CUPRA Ateca с 300 конски сили е първата кола на новата марка CUPRA (Видео)

Днес на специално събитие в Барселона бяха разкрити първите подробности за изцяло новата марка на SEAT- CUPRA, и беше обявено, че първата й кола е CUPRA Ateca.

От SEAT коментират, че CUPRA винаги е била синоним на върховото изражение на спортните качества на испанската марка, а новата марка ще отразява уникалните, изтънчени и динамични параметри на нейните продукти. Продуктите на марката ще бъдат отделени на отделни изложбени площи в специално подбрани 260 центъра на испанската компания в ЕВропа.

“CUPRA представлява голяма възможност за SEAT, за нашите клиенти и за бизнеса”, коментира Лука де Мео, президент на SEAT. “Целият проект се роди като една мечта на група хора, които имаха желание да покорят нова група автомобилни почитатели”.

Продуктите на CUPRA ще се отличават с уникални дизайн и стилистични елементи, част от които ще бъдат разработени съвместно с независими малки фирми и разработчици, като първото приложение на това сътрудничество вече можем да видим в първата кола на CUPRA- CUPRA Ateca.

Освен с уникално доработеният си екстериор и интериор, CUPRA Ateca идва с двулитров TSI задвижващ агрегат, който генерира максимална мощност от 300 конски сили, новоразработена седемстепенна роботизирана предавателна кутия, 4Drive система и други. Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.4 секунди и да развие максимална скорост на движение от 245 км/ч.

CUPRA Ateca идва с респектиращо стандартно оборудване, в което са включени 19-цолови джанти, панели на вратите с тапицерия Alcantara, система за бузключов достъп до интериора, система за безжично зареждане на мобилен телефон, система за наблюдение около цялото превозно средство, адаптивно окачване и други. Като допълнителна екипировка се предлагат специални спирачни апарати на Brembo, карбонови екстериорен и интериорен пакет, а от следващата година ще бъдат налични и специални спортни седалки.

CUPRA TCR пък ще бъде първата състезателна кола на новата марка, като първото й участие ще се превърне във факт още през тази година в сериите TCR.

Бъдещето развитие на CUPRA от SEAT ни представят с помощта на разработките CUPRA Ibiza и CUPRA Arona, които обаче все още не са потвърдени като официални бъдещи попълнения в портфолиото на новата марка.

За сметка на това, от SEAT потвърдиха, че новият Leon CUPRA R ST с 300 конски сили ще бъде наличен за закупуване още преди края на тази година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: