ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Champion® представя ново портфолио спирачни продукти

like0 unlike0
Auto-Press 07 Dec 2017 Новини
21
0
Champion® представя ново портфолио спирачни продукти

Механици, сервизи и доставчици вече могат да си набавят всички висококачествени компоненти от един-единствен бранд

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-Mogul LLC, обяви, че емблематичната марка Champion® представя нова гама спирачни продукти, които допълват настоящето продуктово портфолио за следпродажбено обслужване. Това затвърждава Champion като основен доставчик на пълна гама висококачествени компоненти. Официалното представяне се състоя по време на изложението Equip Auto в Париж от 17 до 21-ви октомври.

Обширната гама спирачни продукти на Champion за лекотоварни автомобили включва дискови и челюстни накладки и спирачни дискове, като осигурява значително покритие на автомобилния парк в Европа. В допълнение на това, заедно с предстоящото представяне на осветление Champion, марката вече предлага продукти с качество на оригинално вграждане за всички регулярни сервизни компоненти, включително запалителни продукти, филтри и стъклочистачки.

„За нас е огромно вълнение да представим спирачните продукти Champion, както и забележителното разширено портфолио на гамата, с което предоставяме цялостно обслужване,” обясни Роналд Фе Уайлд, бранд мениджър, Federal-Mogul Motorparts за Европа, Близък изток и Африка. „От запалителни продукти, спирачни продукти и филтри до осветление и стъклочистачки, гамата в момента представлява една-единствена точка на продажба за всички рутинни обслужващи елементи. Клиентите могат да се възползват не само от удобство, но и от увереност, че зад всяка услуга, която използват стои качеството на марката Champion.”

Champion в момента покрива 5 продуктови категории: запалителни, спирачни, осветителни, филтри и стъклочистачки. Запалителните продукти включват запалителни свещи, подгревни свещи, запалителни бобини, контролни уреди и кабелни комплекти. Гамата филтри включва въздушни филтри, филтри на купето, горивни и маслени филтри. Осветителните продукти включват ксенон, халоген и габарити. Стъклочистачките включват Aerovantage чистачки с премиум качество, компактната гама Easyvision и бюджетната линия Rainy Day. И накрая, накладки, спирачни дискове и спирачни обувки, като Champion също така предлага всички съответстващи продукти за сервизиране.

„С обновената си гама, Champion вече е предпочитан партньор за всички сервизни компоненти, включително запалителни свещи, компактни плоски стъклочистачки и широка гама филтри,” завършва Де Уайлд.

Тази година Champion навършва 110 години откакто за първи път предоставя запалителна свещ на модела Ford Model T. Оттогава на неговите запалителни продукти, стъклочистачки и филтри се доверят най-големите автомобилни производители. Разширяването на гамата е благодарение на пространните инженерни и R&D съоръжения на Champion в цяла Европа.

За допълнителна информация, молим да посетите championautoparts.eu или да се свържете с местен представител на Federal-Mogul Motorparts.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: