ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bridgestone на Agritechnica 2017



like0 unlike0
Auto-Press 17 Nov 2017 Новини
27
0

Bridgestone на Agritechnica 2017



Bridgestone на Agritechnica 2017


/add_images/news/112017/s_1510902014_465.jpg
  1. Bridgestone на Agritechnica 2017



Bridgestone, най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света , ще бъде на Agritechnica, водещото световно изложение за селскостопански технологии, в Зала 20 на Щанд A63 от 12-18 Ноември 2017 г. За първи път новите гуми Bridgestone Premium VX-TRACTOR, с която фермерите могат да превозват по-големи товари както на полето, така и на пътя, ще бъдат представени на посетителите на изложението. Здравият и гъвкав корпус с дълбоки и дълги блокове на протектора осигурява отлично сцепление с дълъг експлоатационен живот. В допълнение към изложбените гуми VT-TRACTOR, VT-COMBINE и VX-TRACTOR, марката Firestone ще бъде представена на изложбения щанд от Performer 95, Maxi Traction 65 и Duraforce UT.

С 2 900 международни изложители и над 450 000 посетители от цял свят, Agritechnica се счита за най-важната платформа за представяне на иновации в селскостопанското инженерство. Bridgestone, най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света 1, също така ще представи своята марка за гуми Firestone и пазарна иновация, както и някои дълготрайни успехи в областта на селското стопанство.

Bridgestone ще бъде подкрепян от посланиците на кампанията "Chase Your Dream No Matter What" и олимпийските шампиони Лаура Лудвиг и Кира Уокенхорст. На 13 ноември изключителните спортистки споделиха своите лични успехи със специализирани журналисти пред щанда на Bridgestone.

Bridgestone на място с VT-TRACTOR, VT-COMBINE и VX-TRACTOR

Да се работи по начин, който запазва почвата, е особено важно за земеделските стопани. В допълнение към селскостопанските гуми на Firestone, Bridgestone ще демонстрира своя VT-TRACTOR, който предоставя на фермерите отлично сцепление върху почвата. Технологията "Висока гъвкавост" (VF) позволява на VT-TRACTOR да работи и при ниско налягане на гумите, благодарение на специалната еластичност на гумата в съчетание с ревизирания дизайн на протектора. Това е до 0,4 бара под налягането на гумите, използващи стандартна технология. Това не само позволява на земеделския стопанин да транспортира тежки товари, като запазва почвата, но също така пести гориво.

VT-COMBINE с технология "Improved Flexion" (IF технология) е специално разработена за цикличните натоварвания в полето (Cyclic Field Operations/ CFO) и предлага товароносимост, която е с 20% по-висока от стандартните гуми (стандарт ETRTO) също така прави възможно работата при по-ниско налягане на гумите. Времето за събиране на реколтата е един от най-важните периоди през годината за земеделските стопани. Новите иновативни гуми позволяват ефективна работа и спестяване на време поради по-високата циклична товароподемност при 15 км/ч, вместо при 10 км/ч при стандартните гуми. VT-COMBINE помага на фермерите да работят по-бързо и да постигат по-добри приходи с по-голям капацитет на натоварване, отлична сцепление (благодарение на новия, патентован дизайн на грайфера), издръжливост, комфорт и опазване на почвата. В същото време, използвайки гумите VT-COMBINE, фермерите запазват най-ценния си ресурс - плодородната почва.

Новата гума VX-TRACTOR в размерите 710/70 R42 може да се види за първи път в Agritechnica на щанда на Bridgestone.

Firestone представя Performer 95, Maxi Traction 65 и Duraforce UT

Performer 95 определено е олекотена и издръжлива гума за работа по поддръжка и пръскане по полето. Предлагат голям капацитет на натоварване и подобрена динамика на шофиране до 65 км/ч, както и отлична тяга и самопочистваща функция. Firestone Performer 95 Row Crop е оборудвана със стоманен пояс. Твърдият стоманен пояс подсилва протектора и позволява гумата да носи по-големи товари при по-високи налягания.

Firestone ще представи и Maxi Traction 65, въведен през 2016 г., с ребра, които са средно с 11% по-високи от предшественика си в Agritechnica. В резултат на това продуктът от традиционната марка предлага по-дълъг експлоатационен живот с постоянно отлично представяне. Maxi Traction също има по-широки ребра и по-голяма широчина на гумата, които заедно осигуряват по-голям контакт с земята и по този начин удължават живота на гумата. Ползите се виждат и по пътя: По-дългите ребра и по-голямо припокриване намаляват износването на гумите при шофиране по пътя, като същевременно увеличават комфорта при шофиране - важна полза за фермерите, които разчитат на бързи и тежки трактори, за да пътуват между широко разположени полета.

В допълнение към Maxi Traction 65 и Performer 95 Firestone ще бъде представен и от Duraforce UT на панаира в Хановер. Това е разработено за задни, колесни, компактни и телескопични товарачи и има отлична странична стабилност. С неговата устойчивост на срезове и пробиви, тя предлага най-добро сцепление на твърдите повърхности, еднакво износване на профила и дълъг живот.

Firestone е водещ производител на селскостопански гуми със силна позиция на европейския пазар. Марката принадлежи на Bridgestone Group.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: