ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2018: Nissan показва разцветката на електрическата си формула

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2018 Новини
50
0
Автосалон Женева 2018: Nissan показва разцветката на електрическата си формула

По време на уникално предаване на живо във Facebook, осъществено единствено с електрическа енергия подадена от изцяло новото поколение на Nissan Leaf, посланикът на електромобилите на марката- Марго Роби, обяви, че концептуалната разцветка на електрическата Formula E формула на фирмата ще бъде представена на щанда на компанията на международното изложение в Женева в началото на март.

Преди няколко месеца, Nissan анонсира плановете си за включване в електрическия шампионат Formula E на Международнота автомобилна федерация (FIA), като това ще се случи през следващия сезон- 2018/2019 година.

“Nissan ще бъде първата японска автомобилна компания, която ще се включи в разрастващият се шампионат, като ще пристигне със своята богата история в моторните спортове на стартовата решетка на Formula E. Това ще ни даде глобална платформа, на която да демонстрираме пионерната ни стратегия Nissan Intelligent Mobility на ново поколение от фенове”, коментираха в края на октомври миналата година от Nissan.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: