ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2017 Новини
34
0

Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda

Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda
/add_images/news/092017/s_1505296802_859.jpg
  1. Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda
  2. Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda
  3. Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda

По време на международното изложение във Франкфурт, Skoda представя пред широка публика три свои нови SUV предложения- KAROQ и версиите SCOUT и SPORTLINE на KODIAQ, както и за първи път в Европа- новата версия на дебютиралата по време на салона в Шанхай първа в историята на марката изцяло електрическа разработка VISION E.

Студийната разработка SKODA VISION E поставя началото на един изцяло електрически автомобил на марката и в същото време идва със система за автономно управление от Ниво 3. Всеки един от пътниците разполага с персонален екран в допълнение към тези на инструменталното табло и неговата средна част. Във всяка една от вратите на електрическата концепция са оформени отделения за мобилни телефони, с помощта на които апаратите се зареждат безжично и се синхронизират с персоналните екрани.

В сравнение с дебютиралата в Шанхай версия на SKODA VISION E, тази във Франкфурт идва с променен дизайн на предната си част, в който откриваме стилистични елементи, които ще бъдат използвани от марката в бъдещите й електромобили. Колата е с насрещно отварящи се врати и четири ротиращи се персонални седалки, и благодарение на голямото си междуосие- 2851 мм, предлага внушителен интериорен простор.

SKODA VISION E е оборудвана с електрическа задвижваща система за четирите колела, а електромоторите са с обща мощност от 306 конски сили. Системата на автономно управление от Ниво 3 пък обещава напълно автономно поведение при движение по високоскоростни пътища, като е в състояние да поеме напълно работата с ускорението и намаляването на скоростта, както и с избягването на препятствия.

Максималната скорост на движение на SKODA VISION E е 180 км/ч, автономният пробег е до 500 километра, а презареждането на батерията е безжично.

Новата Skoda KAROQ (https://www.auto-press.net/a:Автосалон-Франкфурт-2017-Публична-премиера-за-Skoda-KAROQ-Видео-) е с основни габарити дължина 4328 мм, ширина 1841 мм и височина 1605 мм, а при стандартна конфигурация на седалките, багажникът е със свободен обем от 521 лира. При сгънати задни седалки, полезното пространство се увеличава до внушителните 1630 литра, а при необходимост, седалките могат да бъдат и отстранени от вътрешността, като по този начин вместимостта се увеличава до 1810 литра.

SKODA KAROQ ще се предлага в пет двигателни версии, като максималните мощности ще варират от 115 до 190 конски сили, като четири от тях са нови за компанията. С изключение на най-мощната дизелова версия, всички версии на автомобила ще се предлагат с избор между шестстепенна механична и 7-степенна роботизирана DSG предавателна кутия, а двулитровият TDI дизел (190 конски сили) стандартно ще се предлага във версия с четири задвижващи колела

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: