ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2017 Новини
34
0

Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda

Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda
/add_images/news/092017/s_1505296802_859.jpg
  1. Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda
  2. Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda
  3. Автосалон Франкфурт 2017: Новостите при Skoda

По време на международното изложение във Франкфурт, Skoda представя пред широка публика три свои нови SUV предложения- KAROQ и версиите SCOUT и SPORTLINE на KODIAQ, както и за първи път в Европа- новата версия на дебютиралата по време на салона в Шанхай първа в историята на марката изцяло електрическа разработка VISION E.

Студийната разработка SKODA VISION E поставя началото на един изцяло електрически автомобил на марката и в същото време идва със система за автономно управление от Ниво 3. Всеки един от пътниците разполага с персонален екран в допълнение към тези на инструменталното табло и неговата средна част. Във всяка една от вратите на електрическата концепция са оформени отделения за мобилни телефони, с помощта на които апаратите се зареждат безжично и се синхронизират с персоналните екрани.

В сравнение с дебютиралата в Шанхай версия на SKODA VISION E, тази във Франкфурт идва с променен дизайн на предната си част, в който откриваме стилистични елементи, които ще бъдат използвани от марката в бъдещите й електромобили. Колата е с насрещно отварящи се врати и четири ротиращи се персонални седалки, и благодарение на голямото си междуосие- 2851 мм, предлага внушителен интериорен простор.

SKODA VISION E е оборудвана с електрическа задвижваща система за четирите колела, а електромоторите са с обща мощност от 306 конски сили. Системата на автономно управление от Ниво 3 пък обещава напълно автономно поведение при движение по високоскоростни пътища, като е в състояние да поеме напълно работата с ускорението и намаляването на скоростта, както и с избягването на препятствия.

Максималната скорост на движение на SKODA VISION E е 180 км/ч, автономният пробег е до 500 километра, а презареждането на батерията е безжично.

Новата Skoda KAROQ (https://www.auto-press.net/a:Автосалон-Франкфурт-2017-Публична-премиера-за-Skoda-KAROQ-Видео-) е с основни габарити дължина 4328 мм, ширина 1841 мм и височина 1605 мм, а при стандартна конфигурация на седалките, багажникът е със свободен обем от 521 лира. При сгънати задни седалки, полезното пространство се увеличава до внушителните 1630 литра, а при необходимост, седалките могат да бъдат и отстранени от вътрешността, като по този начин вместимостта се увеличава до 1810 литра.

SKODA KAROQ ще се предлага в пет двигателни версии, като максималните мощности ще варират от 115 до 190 конски сили, като четири от тях са нови за компанията. С изключение на най-мощната дизелова версия, всички версии на автомобила ще се предлагат с избор между шестстепенна механична и 7-степенна роботизирана DSG предавателна кутия, а двулитровият TDI дизел (190 конски сили) стандартно ще се предлага във версия с четири задвижващи колела

Влекачът на Tesla с по-добра аеродинамика от Bugatti. Ускорява се от 0 до 96 км/ч за 5 секунди

Подобни

Новият Nissan LEAF : Нова продажба на всеки 12 минути

Новият Nissan LEAF : Нова продажба на всеки 12 минути

Европейското подразделение на Nissan обяви, че за трите месеца от пазарното лансиране на изцяло новото поколение на 100%...

Hyundai разкрива изцяло новите Veloster, Veloster Turbo и Veloster N за 2019

Hyundai разкрива изцяло новите Veloster, Veloster Turbo и Veloster N за 2019

Източник: www.hyundai.bg Veloster запазва уникалната си асиметрична конфигурация на каросерията с две плюс една врати Наличен...

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel осигурява надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия Максимална мощност и защита на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: