ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Aston Martin DBZ CENTENARY COLLECTION: Комплект за 6 000 000 лири

like0 unlike0
Auto-Press 19 Sep 2018 Новини
31
0
Aston Martin DBZ CENTENARY COLLECTION: Комплект за 6 000 000 лири

Aston Martin анонсира новия си проект DBZ CENTENARY COLLECTION, в който са включение специални 19 чифта DB4 GT Zagato Continuation и DBS GT Zagato. Новата инициатива на легендарната марка е резултат от желанието й да отбележи 100 години на Zagato през 2019-та и 58-те от тях, в които двете фирми си сътрудничат.

“Сътрудничеството между Aston Martin и Zagato е едно от най-плодотворните и продължителни в автомобилния свят”, коментира Анди Палмър, изпълнителен директор на Aston Martin. “С честването на стогодишнината на Zagato през следващата година, какъв по-добър начин да отбележим това и дългогодишната връзка между двете компании, от създаването на 19 чифта коли. Като инженер винаги ще казвам, че любим Aston Martin ми е следващият, но трябва да кажа, че се затруднявам да се сетя за по-добър гараж с два автомобила от този”.

Включените в серията DBZ CENTENARY COLLECTION автомобили ще се продават само по двойки, като цената на комплекта е определена на 6 000 000 английски лири. DBS GT Zagato ще има пълното право да се движи свободно по световните пътища, но DB4 GT Zagato Continuation ще може да бъде използван само на писта или затворено трасе.

Първите доставки на DB4 GT Zagato Continuation се очаква да бъдат осъществени през последната четвърт на следващата година, а на DBS GT Zagato, който ще бъде разработен на базата на най-новото пазарно предложение на Aston Martin- DBS Superleggera, година по-късно.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: