ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Alfa Romeo Stelvio вече може да се запазва за купуване

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jan 2017 Новини
15
0
Alfa Romeo Stelvio вече може да се запазва за купуване

Италианската спортна и премиална марка представи базовото изпълнение First Edition на първия си кросовър Stelvio, като обяви че вече приема заявки за него. На първо време това ще е възможно за купувачите в търговския регион EMEA на алианса FCA, включващ Европа, Близкия Изток и Африка. Все още не са обявени окончателните цени, а дилърите могат само да записват желанията на искащите да станат собственици на спортния кросовър.

Премиерата на Stelvio премина по време на автосалона в Ел Ей през ноември, но тогава беше представен топ-вариантът Quadrifoglio. Той е снабден с 505 “коня”, 2,9-литров турбомотор V6 и може да се ускорява от място до 100 км/ч за 4,4 сек. При Stelvio First Edition двигателят е двулитров, турбо, четирицилиндров и е с показатели мощност 280 к.с. и максимален въртящ момент 400 Нм. В останалото – 8-степенният автоматик и системата за пълно задвижване, нещата са както при Quadrifoglio. Стоте се хващат от базовия модел за 5,7 секунди, а максималната скорост е 230 км/ч.

В екстериора си стартовата комплектация не е с толкова агресивен аеродинамичен кит като Quadrifoglio, по-скромни, но все пак впечатляващи са яките 20-цолови джанти. В салона карбоновите апликации са заменени с дървени, повърхноста на приборното табло не е обшито с велур, воланът е малко по-малко спортен, шевовете на кожените седалки и другите елементи от тапицерията не са червени, а черни.

Малко по-късно се очаква и вариант с дизелов двигател на новия интересен спортен италиански кросовър.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: