ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jun 2018 Новини
59
0
24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)

Toyota отчете доминиращо представяне по време на тазгодишното състезание 24-те часа на Льо Ман и автомобилът #8 (Toyota TS050 Hybrid) с пилоти Фернандо Алонсо, Казуки Накаджима и Себастиан Буеми спечели победата в 86-тото издание на легендарната надпревара, изпреварвайки основните си конкуренти Майк Конеуй, Камуй Кобаяши и Хосе Мария Лопез, също с Toyota (#7, Toyota TS050 Hybrid).

Победителите в 24-те часа на Льо Ман 2018 завъртяха общо 388 обиколки и посетиха бокса 37 пъти. Класиралите се на второ място успяха да направят с 2 обиколки по-малко и бяха в бокса един път вповече, а третите в крайното класиране- Густаво Менезес, Томас Лорен и Матиас Беше от Rebellion Racing, завършиха 376 обиколки с 39 влизания в бокса.

В категорията LMP2, победата беше за Роман Русинов, Андреа Пизитола и Жан Ерик Верн от G-DRIVE RACING (Oreca 07 - Gibson), в LM GTE Pro за Михаел Кристенсен, Кевин Естре и Лоренс Вантхор от Porsche GT Team (Porsche 911 RSR), а в LM GTE Am за Мат Кембъл, Кристиан Рийд и Жулиен Андлоур от Dempsey - Proton Racing (Porsche 911 RSR)

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: