ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

115 McLaren-а и нов световен рекорд на Гинес

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2018 Новини
71
0
115 McLaren-а и нов световен рекорд на Гинес

Организаторите на форума Silverstone Classic обявиха, че поставеният през лятото световен рекорд за най-много автомобили McLaren в колона е вече официално признат от Guinness World Records.

На 30 юли миналата година, организаторите, в лицето на McLaren Owners Group, организираха внушителна колона суперспортни автомобили, в която бяха включени 115 представителя на легендарната марка.

“Развълнувани сме от получаването на потвърждението от Guinness World Records- да видим този сертификат е от огромно значение за нашето постижение”, коментира Джеф Водрю от McLaren Owners Group. “Знаехме, че около 60 McLaren-а са се събирали на едно място в Япония и почувствахме, че можем да подобрим този резултат- но почти да го удвоим беше далеч от нашите първоначални надежди и е огромен жест към всички, които участваха”.

От Silverstone Classic коментират, че това не е първото по рода си постижение, записано като рекорд на Гинес по време на тяхно събитие. През 2011 година, по време на честване на 50 години на емблемата Jaguar E-Type, в уникалното шествие са взели участие 767 представителя на класическия модел.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: