ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

1.1 млн долара за първата бройка на MUSTANG SHELBY GT500 2020

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jan 2019 Новини
645
0
1.1 млн долара за първата бройка на MUSTANG SHELBY GT500 2020

Първата бройка на изцяло новия MUSTANG SHELBY GT500, който Ford представи само преди броени дни, беше продаден по време на търга Barrett-Jackson Collector Car Auction в Скотсдейл за 1.1 млн щатски долара, а събраните средства са предназначени за организацията JDRF.

Щастливият първи собственик на MUSTANG SHELBY GT500 2020 (https://www.auto-press.net/a:Новото-SHELBY-GT500-идва-със-700-конски-сили-Видео-), който ще се предлага в лимитирано производство в САЩ и Канада, е Крейг Джаксън- президент и изпълнителен директор на аукционната къща Barrett-Jackson, като той ще може сам да избере конфигурацията- цвят и оборудване, на новия си автомобил.

Mustang Shelby GT500 е оборудван с 5.2-литров, V-образен, осемцилиндров двигател, който е в състояние да генерира впечатляващата максимална мощност от 700 конски сили. Автомобилът, оборудван с иновативна 7-степенна роботизирана предавателна кутия, ще предложи възможност за ускорение от 0 до 96 км/ч за малко над 3 секунди и за изминаването на класическата четвърт миля от място за под 11 секунди.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: