ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Пътна помощ и репатрак по време на коледните празници

like0 unlike1
Ангел Евтимов 26 Oct 2015 Статии
20863
2
Пътна помощ и репатрак по време на коледните празници

Наближават коледните празници. Децата ще излязат в зимна ваканция и цялото семейство ще има време и възможност да попътува малко - на екскурзия, на почивка или при роднини. Все пак Коледа е време за семейството.

Някои пътувания са кратки, а други са стотици километри. И в повечето случаи протичат абсолютно безпроблемно.

Фирмите, предлагащи услугите пътна помощ и репатриране, са на разположение на онзи процент пътуващи, които изтеглят късата клечка. Да, говорим за шофьорите и пътниците с тях (по време на коледните празници най-често семейства), които имат лошия късмет да им се повреди автомобила някъде по пътя.

Представете си следната ситуация: карате безгрижно и много внимателно заради поледиците и снежните навявания, в колата е топло и приятно, с половинката си обсъждате нещо интересно на предните седалки, а отзад децата кротуват или задават безброй въпроси... Снежно-пътна идилия. До момента, в който колата изведжъж угасва и всичките ви усилия се оказват неподходящи и напразни за повторното потегляне.

Услугите репатрак на лек и тежкотоварен автомобил и оказване на спешна пътна помощ се извършват както в София, така и в цялата страна, включително и в чужбина.

Фирмите, предлагащи тези услуги са оборудвани с различни, спомагащи дейностите им средства - камиони с падащи платформи, обслужвани от опитни специалисти и техници.

Те могат да ви предложат услуги на място, като подаване на ток, зареждане с гориво, смяна на гума, наливане на антифриз, поставяне на вериги.

Ако ситуацията е по-тежка - засядане в снежни преспи, излизане от пътя в канавка, дере и др., пропадане в голяма дупка на пътното платно - тези фирми ще направят всичко възможно автомобила ви да бъде спасен от ситуацията.

При повреда в кормилната уредба или в ходовата част - ситуации, в които автомобилът ви няма да може да се транспортира до автосервиз или друга дестинация с изтегляне, ще го превозим върху камион с хидравлична падаща платформа, лебедка, кран и стабилизатори.

Тук е моментът да кажем и най-важното за вас е да не се притеснявате за семейството си! Доверете се на някоя от фирмите, които могат да ви бъдат подкрепа в подобни кризисни моменти.

Аварийната помощ за автомобили и пътниците в тях през зимата често е жизнено важна. Не пренебрегвайте неблагоприятните условия на пътя, особено когато отговорността за лекото пътуване и благополучното пристигане е предимно ваша.

Висок или нисък клиренс: решете сами! Осчетоводяване при закупуване на лек автомобил и разходите по него

Подобни

Какво е серво усилвател на волана?

Какво е серво усилвател на волана?

Технологиите в областта на автомобилостроенето не спират да се развиват, като една от ключовите иновации, която променя играта за всеки шофьор, е...

Колко често трябва да обслужваме Мерцедес?

Колко често трябва да обслужваме Мерцедес?

Обслужването на Мерцедес е ключов елемент за поддържането на автомобила в оптимално състояние. Редовната поддръжка гарантира не само безопасността...

Как да изберете ЛЕД крушки за коли?

Как да изберете ЛЕД крушки за коли?

Изборът на ЛЕД крушки за кола е важна част от поддръжката на всяко превозно средство. С правилния избор се подобрява видимостта по време на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

1
Най-евтината пътна помощ в София http://www.xn----7sb1bbhbbdx1fc.com/
Напиши коментар..
2
Пътна помощ, репатрак на ниски цени и 10 години опит https://roadhelp.bg
Напиши коментар..
Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: