ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Зареждаемият хибрид Opel Grandland X вече и само с предно задвижване

like0 unlike0
Auto-Press 14 Dec 2019 Новини
78
0
Зареждаемият хибрид Opel Grandland X вече и само с предно задвижване

Opel разкри първите подробности за новата версия на зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, която вече е налична и във версия със само две задвижващи колела. От компанията анонсират, че на територията на Германия, автомобилът е оценен на 43 440 евро, но след приспадане на наличните субсидии сумата може да бъде намалена зо 36 504 евро.

Opel Grandland X Plug-in, във варианта си с четири задвижващи колела (Grandland X Hybrid4), отбеляза световната си премиера на международното изложение във Франкфурт през есента, и след представянето на неговата нова модификация с предно задвижване, е първата кола на марката, която е налична в дви хибридни версии.

Новата хибридна версия на Grandland X е оборудвана с 1.6.литров бензинов двигател и електромотор със 110 конски сили, задвижващи предните колела. Общата максимална мощност на задвижващата система е 224 консик сили, а въртящият момент достига 360 Нм. В чист електрически режим, SUV моделът, който разполага с литиево-йонна батерия с капацитет от 13.2 kWh и осемстепенна автоматична трансмисия, може да измине до 57 километра.

С избор между три режима на работа- Electric, Hybrid и Sport, новата хибридна версия на Opel Grandland X е в състояние да се ускори от 0 од 100 км/ч за 8.9 секунди и да развие максимална скорост на движение от 225 км/ч.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: