ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Yamaha MT-125 е новото мерило за класа - видео

like0 unlike0
Auto-Press 21 Oct 2019 Новини
33
0
Yamaha MT-125 е новото мерило за класа - видео

Yamaha дефинира следващото ниво за високоскоростни мотоциклети в клас 125 кубика с модела си Yamaha MT-125. Той е оборудван с нов високотехнологичен двигател, който е по-мощен от двигателя на MT-09, представен през 2013 г. Заедно с новия си, радикален дизайн, машината е може би най-доброто ново предложение в клас 125 кубика.

Новият двигател е с променливо управление на газоразпределението (VVA) и обещава повече мощност под седалката. При обороти над 7400/мин компактен соленоиден клапан променя пълненето на мотора като новият профил и синхронизация водят до по-висока пикова мощност между 7400/мин и максималните обороти от 10 000/мин. Между другото, те са с 1000/ мин повече от максимума на предишния двигател.

LCD пилотското табло на MT-125 допринася за висококачествения вид на мотора. То показва информацията в бяло на черен фон - скоростта в центъра цифрово, а оборотите на двигателя на графика. Yamaha MT-125 ще бъде наличен при оторизирани дилъри на Yamaha от декември 2019 г.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: