ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

VW ще прави ID.3 в "прозрачната" си фабрика в Дрезден

like0 unlike0
Auto-Press 27 Nov 2019 Новини
28
0
VW ще прави ID.3 в

VW прави заводът си в Дрезден "доказателство за бъдещето", като освен в досегашния му завод в Цвикау, Източна Германия, бъдещият напълно електрически модел ID.3 ще бъде правен и в “прозрачната” фабрика в Дрезден от есента на 2020 г. След стартирането на производството на ID.3 използването на фабриката за други модели от семейството ID. щее възможно на по-късна дата, според VW.

Според изпълнителния директор на групата Гунар Килиан, това решение означава, че броят на служителите там ще се запази, като в същото време се ускоряват темповете на електромобилност на компанията. Тя се нуждае от фабриката в Дрезден и като важна витрина, за да “вземе клиентите си със себе си в електромобилността и дигитализацията“, казва мениджърът.

Това означава, че “прозрачната” / там бъдещият собственик може да проследи на живо процеса на създаване на автомобила му/ фабрика също ще бъде доразвита като „Център на бъдещата мобилност“. Там VW иска да разработва и тества иновативни технологии заедно с партньори от индустрията и стартиращи производството си фирми.

За тази цел производството на превозни средства там трябва да бъде значително увеличена и местоположението да се укрепи като атрактивна дестинация за посетители и клиенти.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: