ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

VW с нов модел за продажба на елмобилите си

like0 unlike0
Auto-Press 22 May 2020 Новини
59
0
VW с нов модел за продажба на елмобилите си

Бъдещето на Volkswagen Group принадлежи на изцяло електрическото семейство ID. И сега всички търговски партньори на производителя подписават съответните договори за новия модел на продажба на електромобилите от Волфсбург.

Клиентите им могат да избират процес на закупуване между онлайн и офлайн канали или да поръчват директно от Volkswagen, докато желаният търговец остава местният контакт. При този модел на работа дилърът действа като агент и получава комисионна от Volkswagen за това, обясняват стратезите от Волфсбург.

Желаният дилър, посочен от клиента в началото на процеса на продажба, получава комисионна и бонус по същия начин, както в стационарния бизнес, дори ако автомобилът е закупен директно онлайн от Volkswagen. Цената на автомобила се определя от Volkswagen, което помага да се избягват сложни ценови преговори. Според VW предимството е очевидно - дилърите могат да разчитат на предвидимо възнаграждение, независимо от това дали клиентът купува автомобила си онлайн или в шоурума.

„От гледна точка на клиента, Volkswagen и търговецът стават едно цяло с договора за агенция. Нашите клиенти очакват точно този безпроблемен, координиран опит при покупка във всички точки за контакт“, казва Холгер Б. Сантел, ръководител на отдел продажби и маркетинг в Германия.

Volkwagen също финансира превозните средства и носи риск от възвръщаемост и остатъчна стойност, твърдят от компанията. Сантел добавя - "Дилърът вече не трябва да финансира превозните средства. Ние също поемаме разходите за складиране и изложба на превозните средства. Предоставяме демонстрационните превозни средства на разположение на дилъра чрез изключително атрактивна концепция за лизинг."

Папамобилът - от уникален екземпляр до медийна звезда

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *:

Последни

Коментари