ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

VW навлиза в каршеринга с електромобили

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jul 2019 Новини
57
0
VW навлиза в каршеринга с електромобили

Офертата за споделяне на автомобили от различни производители продължава да расте. Сега Volkswagen също навлиза в бизнеса с напълно електрическа собствена флота. Под името "WeShare" VW предлага в Берлин 1500 автомобила e-Golf за ползване на пътя, които се захранват изцяло от “зелено” електричество.

В началото на 2020 г. флотата ще се допълни с още 500 коли, а след пускането на пазара на ID.3 в средата на 2020 г., първите модели на изцяло новия електрически VW модел също ще заработят във "WeShare" VW.

WeShare действа по принципа "свободно плаване" без фиксирани станции за наемане и работи цифрово чрез специално създадено приложение /App/. Предпоставки са притежаването на смартфон и кредитна карта, минимална възраст 21 години, наличие на валидна шофьорска книжка от поне една година, както и адрес за регистрация в Германия.

Бизнес зоната на WeShare обхваща около 150 квадратни километра в началото, като растежът на автомобилния парк се очаква скоро да се увеличи. През 2020 г. WeShare планира да разшири дейността си до Прага, а след това и до Хамбург през 2020 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: