ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Всеки служител на Mercedes ще получи 10 000 паунда бонус

like0 unlike0
98
0
Всеки служител на Mercedes ще получи 10 000 паунда бонус

Целият персонал от 700 души на Mercedes F1 ще получи парична премия от 10 000 паунда за конструкторската титла, спечелена в ГП на Русия. Това е първият подобен успех на германския производител от успехите на Хуан-Мануел Фанджо през 1954 и 1955 г., въпреки че официално призът съществува от 1958 г. 

Екипът отпразнува спечелването на шампионата със сутрешно парти в Бракли със сандвичи с бекон, а Тото Волф и Ники Лауда се обърнаха към служителите с приветствени слова. 

Пилотската титла все още не е решена, а Люис Хамилтън води със 17 точки пред Нико Розберг. Последното състезание обаче дава двоен брой точки, поради което до края най-вероятно няма да е ясно името на шампиона. Волф уточни, че Хамилтън има договор до края на 2015 г. и мениджмънтът му иска да го удължи, но вероятно ще изчака развоя за титлата - "И двамата ни пилоти имат договор за 2015 г. Искаме да продължим с тях и след това. Причината е, че двамата са част от успеха ни, познават се и се уважават. Ако някой друг се намеси в тази битка, това може да е пагубно за отбора. Така че основният ни приоритет е да продължим с Люис и Нико след 2015 г."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: