ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Времето дойде - VW ID.3 потегля на пътя

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jun 2020 Новини
244
0
Времето дойде - VW ID.3 потегля на пътя

Вече е ясна “пътната карта” за електрическата офанзива на Volkswagen Group. От днес - 17 юни 2020 г. вече може да се поръча първото издание на ID.3, ограничено до 30 000 възможни заявки. Доставката на превозните средства е планирана да започне в началото на септември.

Първото издание на ID.3 идва с батерия с капацитет от 58 кВтч. Колата се задвижва от електродвигател на задната ос. Той има мощност от 150 кВт и максимален въртящ момент от 310 Нютонметра. Според VW ID.3 ускорява до 60 км / ч за 3,4 секунди, без да превключва.

Верен на мотото "Всички хубави неща са на тройка", Volkswagen изпраща ID.3 на пътя в три варианта, както подсказва числото в името. Основният модел на ID.3 - 1st струва под 40 000 евро в Германия и разполага с широко стандартно оборудване на борда, подчертава производителят.

То включва навигационна система, DAB + цифрово радио, климатик с 2 зони за контрол на температурата, отопление на седалката и волана, предни подлакътници, бързо зареждане със 100 кВт постоянен ток (DC) или променлив ток 11 кВт (AC), както и 18-цолови алуминиеви джанти.

ID.3 1st Plus (по-малко от 46 000 евро) идва при дилърите с камера за обратно виждане и система за въвеждане на ключове "Keyless Advanced". Вътре ID.3 1st Plus има централна конзола, която е оборудвана с два допълнителни USB-C порта. Екстериорът включва тонирани прозорци, външният пакет в сребро, LED матрични фарове, LED задни светлини с динамична функция на избърсване и 19-цолови алуминиеви джанти.

Топ версията ID.3 1st Max предлага и дисплей с усъвършенствана реалност (AR), голям панорамен покрив и 20-цолови лети джанти за по-малко от 50 000 евро. В допълнение има асистент на водача "Travel Assist", включително "Side Assist" и "Emergency Assist", както и телефонен интерфейс "Comfort" с индуктивно зареждане. ID.3 1st Max се грижи за водача и пътника до него с електрически регулируеми седалки с масажна функция.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: