ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volvo с изцяло нов център в София (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 15 May 2019 Новини
240
0

Volvo с изцяло нов център в София (Видео)

Volvo с изцяло нов център в София (Видео)
/add_images/news/052019/s_1557928802_494.jpg
  1. Volvo с изцяло нов център в София (Видео)
  2. Volvo с изцяло нов център в София (Видео)
  3. Volvo с изцяло нов център в София (Видео)
  4. Volvo с изцяло нов център в София (Видео)
  5. Volvo с изцяло нов център в София (Видео)
  6. Volvo с изцяло нов център в София (Видео)

Днес в София (Околовръстен път 483) отвори врати изцяло новият търговско-сервизен център на Volvo в България. Изпълнен изцяло според изискванията на корпоративната идентичност на марката, новото съоръжение представлява поредна стъпка от стратегическата инвестиция на Мото Пфое и Sumitomo Corporation, като обещава да предложи на бъдещите и настоящите клиенти на фирмата едно изцяло ново потребителско изживяване с най-новите предложения от света на Volvo.

"За мен е удоволствие по-малко от две години след като обявихме нашата инвестиционна програма да съм тук и да бъде свидетели на поредното изпълнено обещание", каза Атанас Фурнаджиев, управител на Мото Пфое, по време на официалното събитие по откриването на новия комплекс на Volvo днес. "Първо юни миналата година открихме съседния комплекс, който спечели наградата Сграда на годината, след което ткрихме изцяло реновиран комплекс на Мото Пфое във Варна, и сега сме днес тук пред вас в този изключителен комплекс на Volvo. В момента строим изцяло нов комплекс в Пловдив, който нашите амбиции са да ви поканим на откриване преди края на годината. С това поставяме едно изцяло ново начало на обслужването на нашите клиенти и сме сигурни, че поставяйки клиентското задоволство и клиентското обслужване на едно ниво, което всички наши клиенти заслужават ние ще можем да разширим бизнеса си", добави Фурнаджиев. "Тук е моментът да благодаря на Sumitomo Corporation, като собственик на Мото Пфое, за възможността да изпълним тази инвестиционна програма, т.к.т става въпрос за наистина огромен финансов ресурс".

"Макар че съм базиран в Лондон, често пъти обикалям из ЕВропа и региона, за да следя това, което се случва в компаниите и местоположенията за които съм отговорен, но посещението ми в България днес е първо", сподели Масато Ишида, генерален мениджър на Sumitomo Corporation за Европа, Близкия Изток, Африка и ОНД. "Смятаме, че в България с този нов обект на Volvo ние ще успеем да постигнем нашата цялостна цел, да предлагаме висококачествени продукти и първокласни услуги, което ще успеем да постигнем чрез солидно управление на компанията, чрез развитие на човешките ресурси, за да можем да гарантираме едновременно с успеха на вмсички и мотивирана и ефективна работна сила. Ние сме убедени, че ценностите и бизнес модела на Sumitomo Corporation и Мото Пфое са съвместими и заедно ще успеем да реализираме философияга и общата визия в България".

"Вярваме, че този нов комплекс на Volvo ще подобрим процеса на общуване с клиентите и ще предоставим още по-високо обслужване на нашите клиенти чрез един много последователен и привлекателен бранд".

"Вярвам, че това е правилната стъпка за развитето на бизнеса тук в България", сподели Франк Версавел, вицепрезидент на Volvo за Европа, Близкия Изток и Африка. "Това е възможно, възможно е да растем и процъфтяваме, защото Volvo е една истинска премиум марка. Аз го видях с очите си когато прекрачих прага на новия комплекс".

"Бих искал да благодаря сърдечно на Sumitomo Corporation и Мото Пфое за фантастичната работа, която са свършили по реализирането на този проект", допълни Франк Версавел.

Елате на TRUCK EXPO 2019 на „Лесново“ - стигнете до Словакия Ринг НОЩТА НА МУЗЕИТЕ С ПОДКРЕПАТА НА СИТРОЕН

Подобни

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

Автомобили под наем отново са на разположение и на Летище Варна В началото на май 2019 г. MOTO-PFOHE Rent a Car, една от...

Концентрирана мощ: новото BMW X5 M50i и новото BMW X7 M50i

Концентрирана мощ: новото BMW X5 M50i и новото BMW X7 M50i

Нов върхов двигател за Sports Activity Vehicles от високия клас и луксозния сегмент – V8 двигателят с технология BMW TwinPower...

Старт № 300 за Кими

Старт № 300 за Кими

Кими Райконен е един от малцината пилоти във Формула 1, които след приключването на предстоящото Гран при на Монако ще могат да се...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: