ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen търси своя пай в електрификацията на Китай

like0 unlike0
Auto-Press 08 Nov 2019 Новини
50
0
Volkswagen търси своя пай в електрификацията на Китай

Volkswagen има големи цели в Китай и засилва настъпателно електромобилността си в Поднебесната империя. През 2020 г. VW планира да достави на клиентите около 300 000 електрифицирани модела, а о 2025 г. вече около един милион. В същото време Volkswagen ще предлага десет модела, базирани на модулния комплект за електрическо задвижване (MEB) в Китай, с цел 2023-а.

Сега също Китай стана сцена на проучването за възможностите на вида напълно електрическо превозно средство ID SUV. Вече е представен първият подобен модел от семейството на ID за Китай.

За да отговори на амбициозните си цели, марката Volkswagen вече подготвя началото на производството на първия си тамошен ID. До края на 2020 г. в Китай ще бъдат пуснати още и десет електрифицирани версии на съществуващи модели - plug-in хибриди и чисти електронни превозни средства.

В офанзивата си на местния, най-голям в света автомобилен пазар, Volkswagen се фокусира и върху превозни средства с двигатели с вътрешно горене. От началото на 2018 г. досега марката представи общо 14 нови модела в Китай, включително пет нови свои SUV.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: