ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили

like0 unlike0
Auto-Press 31 Mar 2020 Новини
405
0
Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили

Volkswagen обяви, че още преди пазарното лансиране на изцяло новия и 100% електрически модел ID.3 през лятото на тази година, компанията отчита повишен интерес към 100% електрическата версия на модела up!- e-up!, и електрифицираният зареждаем (plu-in) хибрид Passat GTE.

От Volkswagen споделят, че всеки втори закупен представител на up! е от верисята му e-up!, като от началото на годината от компанията отчитат около 20 000 заявки. При Passat, всяка седма сделка е за хибридната версия Passat GTE.

100% електрическият e-up! разполага със задвижваща система с мощност от 83 конски сили и сериозно увеличение- до 260 километра в WLTP режим на зареждане, в сравнение със своя предшественик. Цената му на територията на Германия е 21 975 евро, като е наличен и еко бонус в размер на малко над 6500 евро.

Изцяло новото поколение на Passat GTE, което беше представено през миналата година, е оборудвано със зареждаема (plug-in) хибридна задвижваща система, максималната мощност на която е 218 конски сили. Автомобилът предлага работа в три основни режима- изцяло електрически EV, GTE с пълна налична мощност на хибридната задвижваща система от 218 конски сили и 400 Нм, и Hybrid, който се осъществява чрез автоматично превключване между работата на електромотора (115 конски сили) и TSI двигателя с вътрешно горене (156 конски сили). При избор на работата в третия режим, бордовата система дозарежда батерията в движение за последваща употреба в чист електрически режим, който може да достигне до 56 километра.

Следващата стъпка, която ще предприемат от Volkswagen през тази година в стратегията си електрификация, ще бъде лансирането на зареждаема plug-in хибридна версия на Golf- Golf GTE. Същата технология ще бъде лансирана и в потрфолиото на Arteon и Tiguan.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: