ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen Group рестратира дейността си в Китай

like0 unlike0
Auto-Press 09 Apr 2020 Новини
73
0
Volkswagen Group рестратира дейността си в Китай

Volkswagen Group обяви, че всички дилърски центрове на компанията, в това число на марките Volkswagen, Audi и SKODA, са подновили нормалното си функциониране и вече отчитат силен потребителски интерес.

От Volkswagen Group анонсират също така, че с рестартирането на производството в SAIC VOLKSWAGEN Changsha, общият брой на производствените съоръжения на групата, които са подновили работата си е 32 от общо 33.

С функциониращи всички свои 2000 дилърства, от марката Volkswagen споделят за потребителска посещаемост, сравнима с тази за същия период на 2019 година.

"Надеждата се завръша на китайския пазар, като ние наблюдаваме определена посока на нормализиране на бизнеса", коментира Стефан Фьоленщайн, изпълнителен директор на Volkswagen Group China. "През 2020, основните моменти, като стартирането на производството на автомобили на MEB платформа и въвеждането на Volkswagen ID моделното семейство, все още са пред нас".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: