ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen анонсира Mini-Camper

like0 unlike0
Auto-Press 30 Jul 2020 Новини
62
0

Volkswagen анонсира Mini-Camper

Volkswagen анонсира Mini-Camper
/add_images/news/072020/s_1596096008_747.jpg
  1. Volkswagen анонсира Mini-Camper

Лекотоварното подразделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, разпространи първата информация за изцяло ново пазарно предложение, което компанията ще отправи на потребителите след премиерата на автомобила през септември тази година.

Volkswagen Mini-Camper е разработен на базата на новото поколение на хитовия за марката модел Caddy и както подсказва името представлява компактен кемпер.

От Volkswagen коментират, че Mini-Camper е насочен към младите семейства и двойки, почитатели на къмпингуването и спортуването сред сред природата, които търсят оптималната модулност по време на техните приключения.

Една от от отличителните черти, върху която акцентират от лекотоварното подразделение на Volkswagen е панорамният (1.4 кв.м) стъклен таван, който дава възможност за наблюдение на небето и звездите през нощта. За онези, които не са почитатели на тези гледки или не обичат да се будят от слънчевите лъчи, от компанията са предвидили и система за затъмняване на всички стъклени повърхности.

Освен с интегрирано, но делимо легло, Volkswagen Mini-Camper идва с олекотени сгъваеми столове и маса, и две практични кутии за транспортиране на багажи.

Audi e-tron S – с интересен “пълнеж” от три двигателя Първа доставка на електромобила POLESTAR 2 в Европа

Подобни

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

• Maserati разширява колекцията Trofeo: към Levante се присъединяват Ghibli и Quattroporte • Ghibli и Quattroporte Trofeo:...

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Преди около месец, FORD разкри първите подробности за изцяло новото си BRONCO, което се оказа, че ще продължи да съществува под...

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

Специалистът в областта на доработката на луксозни спортни автомобили NOVITEC анонсира подробности за новата си програма за...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: