ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Водородният Hyundai NEXO с върхова оценка за сигурността си в САЩ

like0 unlike0
Auto-Press 12 Aug 2019 Новини
41
0
Водородният Hyundai NEXO с върхова оценка за сигурността си в САЩ

Водородният модел NEXO на Hyundai се превърна в първата по рода си електрическа кола, която американският институт IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) подлага на тежките си тестове за проверка на безопасността, която предлагат на пътя.

Въпреки пионерната си инициатива, след приключването на изпитанията, от Insurance Institute for Highway Safety са присъдили възможно най-високата си оценка- Top Safety Pick+, за нивото на сигурност, което предлага електромобилът NEXO.

За да получи оценка Top Safety Pick+, тестваният автомобил трябва да се представи добре в краш тестове с частично челно и странично припокриване, да покаже структурна здравина на тавана, както и да предлага защита за главите на пътниците. Проверяваният модел трябва също така да разполага с функционалност за избягване на удар и други, като системите на NEXO са били проверени успешно на тестови полигон със скорост на движение от 20 и 40 км/ч.

"Hyundai и инженеринговият му екип продължават да правят автомобилите още по-сигурни с добавянето на системите за активна безопасност, отдавайки предимство на модерните системи за безопасност и удобство, като приоритет за изживяването от управлението", споделя Скот Маргасон, директор продуктово планиране на Hyundai Motor America.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: