ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Винкелхок и Opel - една не ръждясваща любов!

like0 unlike0
Auto-Press 31 Jul 2020 Новини
244
0
Винкелхок и Opel - една не ръждясваща любов!

Известният пилот Йоахим Винкелхок /smoking Joe/ е лоялен към Opel от 20 години. Първоначално той работи за марката с ембелма Blitz /светкавица/ като пилот в състезанията в продължение на четири години, след това стана посланик на марката за компанията от Рюселсхайм.

"С Йоахим Винкелхок имаме наистина фантастичен посланик на марката. Въпреки всичките му успехи в състезанията, той винаги остава на земята като достъпна звезда за феновете. Когато кара класиката ни в ретро автомобилни ралита, зрителите много се вълнуват. Със страхотния си опит и шофьорски умения. той изведе спортните ни модели в топ форма. Благодаря му за 20-е години отлично сътрудничество ", каза шефът на Opel Михаел Льошелер и го поздрави с годишнината.

Въпреки че закачи състезателната си каска на пирона, той все още кара автомобилни бижута с голяма жар. Йоахим Винкелхок винаги участва с радост в ретро ралита за Opel Classic. Той има две любими коли там - 1971 г. Opel Kadett B 1900 Rallye и Opel Admiral V8.

За последния споделя - "Много небрежен крайцер с якия си V8 отпред той витае в дългите пролетни пътувания като диван на колела над всеки път, без значение колко е лош. Най-хубавото е, разбира се, когато жена ми Сали седи до мен", казва Винкелхок.

Автомобилното производство във Великобритания със спад от 43% за половин година Какво трябва да знаят водачите на елавтомобилите за стенните зарядни?

Подобни

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

• Maserati разширява колекцията Trofeo: към Levante се присъединяват Ghibli и Quattroporte • Ghibli и Quattroporte Trofeo:...

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Преди около месец, FORD разкри първите подробности за изцяло новото си BRONCO, което се оказа, че ще продължи да съществува под...

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

Специалистът в областта на доработката на луксозни спортни автомобили NOVITEC анонсира подробности за новата си програма за...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: