ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Винкелхок и Opel - една не ръждясваща любов!

like0 unlike0
Auto-Press 31 Jul 2020 Новини
313
0
Винкелхок и Opel - една не ръждясваща любов!

Известният пилот Йоахим Винкелхок /smoking Joe/ е лоялен към Opel от 20 години. Първоначално той работи за марката с ембелма Blitz /светкавица/ като пилот в състезанията в продължение на четири години, след това стана посланик на марката за компанията от Рюселсхайм.

"С Йоахим Винкелхок имаме наистина фантастичен посланик на марката. Въпреки всичките му успехи в състезанията, той винаги остава на земята като достъпна звезда за феновете. Когато кара класиката ни в ретро автомобилни ралита, зрителите много се вълнуват. Със страхотния си опит и шофьорски умения. той изведе спортните ни модели в топ форма. Благодаря му за 20-е години отлично сътрудничество ", каза шефът на Opel Михаел Льошелер и го поздрави с годишнината.

Въпреки че закачи състезателната си каска на пирона, той все още кара автомобилни бижута с голяма жар. Йоахим Винкелхок винаги участва с радост в ретро ралита за Opel Classic. Той има две любими коли там - 1971 г. Opel Kadett B 1900 Rallye и Opel Admiral V8.

За последния споделя - "Много небрежен крайцер с якия си V8 отпред той витае в дългите пролетни пътувания като диван на колела над всеки път, без значение колко е лош. Най-хубавото е, разбира се, когато жена ми Сали седи до мен", казва Винкелхок.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: