ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Вижте музея на Mercedes-Benz и трилъчните класики от хола си

like0 unlike0
Auto-Press 28 Mar 2020 Новини
86
0
Вижте музея на Mercedes-Benz и трилъчните класики от хола си

160 превозни средства и общо 1500 експоната в архитектурно високо оценена сграда - това е музеят на Mercedes-Benz. С повече от 800 000 посетители от цял свят той е направо като магнит за феновете на марката и любителите на автомобилите. Сега в сезона на кризата той може да бъде разгледан и дистанционно благодарение на цифровите формати.

Обиколката на изложбата с площ от 16 500 квадратни метра може да бъде дълга почти пет километра. На уебсайта на музея включването в нея може да бъде цифрово само с няколко кликвания. Сайтът предлага информация и 360-градусови снимки на всичките стаи за колекции с техните превозни средства (http://mb4.me/Rundgang).

Всяко посещение на музея е индивидуално преживяване. Уеб серия се фокусира върху тази перспектива и документира обиколки с различни личности. Сред тях са Юта Бенц, която като правнучка на автомобилния изобретател Карл Бенц и съпругата му Берта има специална връзка с музея (http://mb4.me/JuttaBenz). Или Бернд Майландер, който управлява автомобила за безопасност във Формула 1 от двадесет години (http://mb4.me/BerndMaylaender2), д-р Улрике Гроос, директор на художествения музей в Щутгарт, Гордън Вагенер, главен дизайнер на Daimler AG, и Бенедикт Вайлер, уредник на музея на Mercedes-Benz.

Те могат да разкажат хиляда и една история за експонатите в постоянната експозиция или за архитектурата на музея, като споделят своя ентусиазъм и изненадващи факти с посетители на екскурзоводско обслужване и в Instagram. Има истории за акцентите на постоянната изложба (http://mb4.me/MuseumTour) и актуалната специална изложба „40 години на Mercedes-Benz G-Class” с вълнуващи факти за легендарния офроуд (http://mb4.me/40Jahre_G_Klasse) ). Предвидени са допълнителни интерактивни турнета по Instagram канала на музея @mercedesbenzmuseum.

Успешният ютубър Shmee150 също представя пет неизвестни факта за Mercedes-Benz и предшествениците на марките му в 180-градусов формат на виртуалната реалност: http://mb4.me/Top5. Зрителите могат сами да огледат музея с мишката или като преместват смартфона си.

Ако искате да си отделите време, можете да следвате пълната нощна обиколка, показваща музея на Mercedes-Benz. Филмът е направен по време на събитието "Нощта в музея", където блогъри и известни личности прекарват нощта директно в музея (http://mb4.me/Nachts_im_Museum).

Mercedes-Benz Classic предлага и широка гама от цифрови формати. Включени са всички хитови модели, архивите и колекцията, Класическият център, официалните клубове на марката и много други. Изчерпателният уебсайт https://www.mercedes-benz.com/de/classic/ предоставя този преглед.

Honda с два нови електромобила. Разработва ги с General Motors

Подобни

Renault вади червения молив

Renault вади червения молив

Renault планира да съкрати около 15 000 работни места през следващите няколко години. Тези „необходими корекции на персонала“ са...

Само 13 модела в Европа с ръст през април

Само 13 модела в Европа с ръст през април

Данните на агенцията JATO Dynamics сочат, че само 13 модела са отбелязали подобрение в пазарното си представяне през април...

Сезон 2020 на Формула 1 стартира през юли с два старта на една писта

Сезон 2020 на Формула 1 стартира през юли с два старта на една писта

Организаторите на Формула 1 обявиха, че Сезон 2020 на шампионата ще започне през следващия месец с Гран при на Австрия на 5 юли....

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: