ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Вижте музея на Mercedes-Benz и трилъчните класики от хола си

like0 unlike0
Auto-Press 28 Mar 2020 Новини
86
0
Вижте музея на Mercedes-Benz и трилъчните класики от хола си

160 превозни средства и общо 1500 експоната в архитектурно високо оценена сграда - това е музеят на Mercedes-Benz. С повече от 800 000 посетители от цял свят той е направо като магнит за феновете на марката и любителите на автомобилите. Сега в сезона на кризата той може да бъде разгледан и дистанционно благодарение на цифровите формати.

Обиколката на изложбата с площ от 16 500 квадратни метра може да бъде дълга почти пет километра. На уебсайта на музея включването в нея може да бъде цифрово само с няколко кликвания. Сайтът предлага информация и 360-градусови снимки на всичките стаи за колекции с техните превозни средства (http://mb4.me/Rundgang).

Всяко посещение на музея е индивидуално преживяване. Уеб серия се фокусира върху тази перспектива и документира обиколки с различни личности. Сред тях са Юта Бенц, която като правнучка на автомобилния изобретател Карл Бенц и съпругата му Берта има специална връзка с музея (http://mb4.me/JuttaBenz). Или Бернд Майландер, който управлява автомобила за безопасност във Формула 1 от двадесет години (http://mb4.me/BerndMaylaender2), д-р Улрике Гроос, директор на художествения музей в Щутгарт, Гордън Вагенер, главен дизайнер на Daimler AG, и Бенедикт Вайлер, уредник на музея на Mercedes-Benz.

Те могат да разкажат хиляда и една история за експонатите в постоянната експозиция или за архитектурата на музея, като споделят своя ентусиазъм и изненадващи факти с посетители на екскурзоводско обслужване и в Instagram. Има истории за акцентите на постоянната изложба (http://mb4.me/MuseumTour) и актуалната специална изложба „40 години на Mercedes-Benz G-Class” с вълнуващи факти за легендарния офроуд (http://mb4.me/40Jahre_G_Klasse) ). Предвидени са допълнителни интерактивни турнета по Instagram канала на музея @mercedesbenzmuseum.

Успешният ютубър Shmee150 също представя пет неизвестни факта за Mercedes-Benz и предшествениците на марките му в 180-градусов формат на виртуалната реалност: http://mb4.me/Top5. Зрителите могат сами да огледат музея с мишката или като преместват смартфона си.

Ако искате да си отделите време, можете да следвате пълната нощна обиколка, показваща музея на Mercedes-Benz. Филмът е направен по време на събитието "Нощта в музея", където блогъри и известни личности прекарват нощта директно в музея (http://mb4.me/Nachts_im_Museum).

Mercedes-Benz Classic предлага и широка гама от цифрови формати. Включени са всички хитови модели, архивите и колекцията, Класическият център, официалните клубове на марката и много други. Изчерпателният уебсайт https://www.mercedes-benz.com/de/classic/ предоставя този преглед.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: