ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Вълнения около марката "AdBlue"

like0 unlike0
Auto-Press 27 Nov 2019 Новини
27
0
Вълнения около марката

Асоциацията на автомобилната индустрия (VDA) е подала предупреждение по отношение на защитата на марката "AdBlue". "VDA е юридически и договорно задължен да противодейства на нарушението на търговска марка в световен мащаб за марката" AdBlue ", казват от асоциацията. Използването на марката в интернет домейн представлява нарушение на запазена марка.

Приходите от лиценз по AdBlue трябва да се управляват доверително от VDA и да се използват по целия свят за управление или защита на марката. Ако текущите разходи са недостатъчно финансирани, VDA таксува 200-е лицензополучатели. „Досега VDA не е взел никакви предупредителни такси, а само предупреждава“, се казва в изявлението на Асоциацията.

Марката "AdBlue" е свързана с ISO 22241 за да се гарантира висок стандарт за качество при използване на тази марка. Сега VDA посочва, че е пазител на марката AdBlue, но че „бизнес модел“ не е свързан с него. Компанията, спомената в медийния доклад, се извини писмено пред VDA.

Пречистването на отработените газове с „AdBlue“ трябва да позволи намаляване на отделените азотни оксиди (NOx) с до 90 процента. Необходимият за тази цел воден разтвор на карбамид е стандартизиран в ISO 22241 като AUS 32.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: