ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

В Германия вече могат да бъдат поръчани новите Peugeot 2008 и e-2008

like0 unlike0
Auto-Press 27 Nov 2019 Новини
45
0
В Германия вече могат да бъдат поръчани новите Peugeot 2008 и e-2008

SUV-ът Peugeot 2008 съчетава здрав дизайн с комфорт и ниски емисии. Моделът се предлага с двигатели с вътрешно горене и като e-2008 с пълно електрическо задвижване. Отсега нататък новото превозно средство може да бъде поръчано във всичките му варианти.

Всичките варианти на двигатели - бензинови, дизелови и електрически - могат да бъдат комбинирани с четирите нива на оборудване Active, Allure, Allure плюс GT Line и GT Line. 2008 се предлага на цена от 21 500 евро в Германия, цената на изцяло електрическата версия e-2008 тръгва от 35 250 евро.

Изцяло електрическият e-2008 разполага с електрически мотор със 100 кВт/136 к.с., който развива отнулата на оборотите си максимален въртящ момент от 260 Нм и позволява тихо и без вибрации возене. С голямата батерия с капацитет от 50 кВтч елвариантът изминава с едно зареждане според цикъла на изпитване WLTP разстояние до 320 километра. В обществена станция за зареждане с мощност 100 кВт батерията се зарежда до около 80 процента от капацитета си в рамките на 30 минути, според производителя.

Електрическият вариант има изключителни за него дизайнерски елементи, независимо от нивото на оборудването. Те го отличават визуално по малки особености от версиите с двигатели с вътрешно горене.

С дължина от 4,30 метра, новосъздаденият модел е по-дълъг от предшественика си. Щедрото пространство подобрява комфорта, особено на задните седалки. Елвариантът предлага щедър обем на багажника от 405 литра, а класичските варианти увеличават обема на багажника с още 29 литра.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: