ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

TRIUMPH ROCKET СЕ ЗАВРЪЩА КАТО ЛИМИТИРАНА TFC СЕРИЯ

like0 unlike0
Auto-Press 08 Feb 2019 Новини
339
0
TRIUMPH ROCKET СЕ ЗАВРЪЩА КАТО ЛИМИТИРАНА TFC СЕРИЯ

Британският производител на мотоциклети Triumph обяви завръщането на един от легендарните си модели, разработен от подразделението на британската марка TFC (Triumph Factory Custom). Това е уникалният Rocket, в който тупти двигател с най-голям работен обем серийно производство.

Стандартите, които следват концептуалните модели, разработени от TFC, са съсредоточени над увеличаване на мощността, представяне на предстоящата дизайнерска линия и развитие на последните технологии за внедряване в серийните мотоциклети.

Официалната премиера на новия Triumph Concept Rocket TFC ще се състои в началото на месец май, като моделът ще бъде произведен в лимитирана серия от 750 броя. Тогава ще бъдат обявени и пълните технически характеристики на мотоциклета.

Предишната генерация Rocket III бе представена през 2014 година като наследник на Triumph Trident от 60-те години на миналия век. Както преди 15 години при първото му представяне, така и днес редовият трицилиндров двигател с 2.3 литра работен обем с по четири клапана и две свещи на цилиндър отново бе най-големият в серийно производство и мощност от 148 кс. Също както размерът на двигателя, така и бруталният му въртящ момент от 221 Нм още при 2750 оборота, предаван с карданен вал, бе нечуван за мотоциклет.

Volkswagen с ръст от 10% през септември. 74% в Германия

Подобни

Почина създателят на Daewoo Ким У-Чунг

Почина създателят на Daewoo Ким У-Чунг

Почина човекът за когото “Всяка улица на света е павирана със злато” - основателят на индустриалната група Daewoo - Ким У-Чунг....

Daimler закрива хиляди работни места по целия свят

Daimler закрива хиляди работни места по целия свят

Daimler уточни плановете си за мерки за строги икономии. До края на 2022 г. "хиляди работни места" трябва да бъдат...

Монотонният свят на TESLA експлодира в цветовете на VILNER

Монотонният свят на TESLA експлодира в цветовете на VILNER

Сивият дигитален мрак в интериора на един безшумен автомобил може да бъде оживен от стилна и позитивно предразполагаща комбинация...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: