ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Triumph революционизира навигацията

like0 unlike0
Auto-Press 26 Feb 2020 Новини
24
0
Triumph революционизира навигацията

Принципът на what3words звучи малко объркващо на пръв поглед. Можем ли да опишем всеки адрес, всяка точка на света точно само с три думи? Оказва се че може и да – работи, а скоро на практика и с навигацията на моторите Triumph.

Принципът - what3words раздели цялата повърхност на земята на три на три метра квадрат - общо 57 трилиона площи. Всички те са описани чрез уникална комбинация от три думи. Това прави навигацията много по-лесна, особено за отдалечени дестинации без точен пощенски адрес.

Вместо да бъркате дълги числени данни от географска ширина и дължина или неясни описания, просто въвеждате трите думи - и пътуването може да започне. Фактът, че what3words работи на 35 езика е особено практичен според производителя на английските мотоциклети. Ето защо международните групи фенове и собственици на мотоциклетите им ще могат да използват системата заедно и за да намерят общи места за срещи.

Със актуализацията на софтуера през април 2020 г., Triumph ще е първият производител на мотоциклети в целия свят, който интегрира иновативната система за определяне на местоположението в навигационната функция на Bluetooth-приложението My Triumph.

Това означава, че постепенно всички модели мотоциклети на марката с TFT кокпит ще могат да използват тази система, тъй като те постепенно ще получават възможност за преоборудване на модула за свързване, необходим за Bluetooth връзката.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: