ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Toyota обнови Hilux

like0 unlike0
Auto-Press 04 Jun 2020 Новини
53
0

Toyota обнови Hilux

Toyota обнови Hilux
/add_images/news/062020/s_1591257602_684.jpg
  1. Toyota обнови Hilux
  2. Toyota обнови Hilux
  3. Toyota обнови Hilux
  4. Toyota обнови Hilux
  5. Toyota обнови Hilux
  6. Toyota обнови Hilux
  7. Toyota обнови Hilux
  8. Toyota обнови Hilux
  9. Toyota обнови Hilux

Само преди няколко дни Toyota сподели, че новата версия на пикапа Hilux е получил висока оценка от Фернандо Алонсо по време на неговата подготовка за рали Дакар. Сега от компанията ни показват визията на автомобила и анонсират подробности за основните промени, с които се отличава той от своя предшественик.

Основните новости при Toyota Hilux са свързани с подобряването на комфорта на борда, сериозните дизайн промени в предната му част, лансирането на новата топ-версия Invincible с допълнителни възможности за персонализация и въвеждането в експлоатация на нов 2.8-литро дизелов двигател.

Сериозни промени откриваме и в интериора на Hilux, където, в зависимост от модификацията, откриваме нов 8-инчов, централно разположен екран на мултимедийната и инфо-комуникационната система, стартиране/гасене на двигателя с бутон, нова JBL Premium Sound System аудосистема с 9 колони и други.

Новият двигател на Toyota Hilux е 2.8-литров с максимална мощност от 204 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм. С негова помощ, пикапът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 10 секунди, което е с почти 3 секунди по-добър резултат в сравнение с предфодната 2.4-литрова версия на модела. Средният показател на разхода на гориво е 7.8 литра на 100 километра при 204 грама CO2 емисии на километър.

Новият задвижващ агрегат се бъде наличен при купе версиите Extra Cab и Double Cab, като ще може да се комбинира с 6-степенна ръчна и 6-степенна автоматична предавателна кутия.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: