ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е новото BMW 3 Series Touring

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jun 2019 Новини
32
0

Това е новото BMW 3 Series Touring

Това е новото BMW 3 Series Touring
/add_images/news/062019/s_1560322810_808.jpg
  1. Това е новото BMW 3 Series Touring
  2. Това е новото BMW 3 Series Touring
  3. Това е новото BMW 3 Series Touring
  4. Това е новото BMW 3 Series Touring
  5. Това е новото BMW 3 Series Touring
  6. Това е новото BMW 3 Series Touring
  7. Това е новото BMW 3 Series Touring

С шест моделни поколения, повече от 1.7 милиона произведени единици и над 500 000 продажби на все още актуалната версия на автомобила, BMW разкри първите подробности за новата версия на многофункционалното комби 3 Series Touring.

BMW 3 Series Touring, което ще бъде представено за първи път пред широка публика по време на специализираното събитие #NEXTGen в Мюнхен (25-27 юни), ще се произвежда в комплекса на баварския гигант в същия град и ще бъде лансиран на пазара в края на септември тази година.

С трансформиран и присъединен към дизайн звученето на новата третата серия дизай, BMW 3 Series Touring идва с увеличение в основните си габарити, като дължината е 4709 мм (+76 мм), ширината е 1827 мм (+16 мм), а височината е 1470 мм (+8 мм). Издължено е и междуосието на комбито- с 41 мм до 2851 мм. Подобно на версията седан и многофункционалната му версия получава стандартно изцяло диодна осветителна система, а адаптивните диодни фарове с функционалността BMW Laserlight е налична като допълнителна екипировка.

С ориентиран към водача кокпит, всяко ново BMW 3 Series Touring идва с нов спортен многофункционален волан с кожена тапицерия, нови ергономични седалки, система за дистанционно отваряне и затваряне на вратата на багажника, отваряемо задно стъкло за по-лесен достъп до товарното отделение и други.

По отношение на товарната вместимост, BMW 3 Series Touring идва със свободен обем от 500 литра (+32 литра), а сгъването на задните седалки полезното пространство се увеличева до 1510 литра.

BMW 3 Series Touring ще стъпи на пазара с избор между три бензинови и три дизелови модификации, като топ-предложението BMW M340i xDrive Touring обещава максимална мощност от 374 конски сили.

През следващата година, новото BMW 3 Series Touring ще получи и първата си зареждаема (plug-in) хибридна версия.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: