ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е новата “космическа звезда” на Mitsubishi

like0 unlike0
Auto-Press 21 Nov 2019 Новини
42
0
Това е новата “космическа звезда” на Mitsubishi

Новият Mitsubishi Space Star ще отпразнува официалната си световна премиера на 28 ноември 2019 г. в Тайланд. Но вече японският производител представи първи снимки и факти за идващия си малък автомобил.

На пръв поглед формата на “космическата звезда” се основава на актуалния дизайн на Mitsubishi Dynamic Shield, „в който линиите от страниците се вливат в ударната предна част и ги затварят странично“, споделя производителят. В комбинация с радиаторната решетка с квадратна хоризонтално-вертикална структура, това придава допълнителна мощност и острота на дизайна.

Новите фарове правят изгледа на предната част по-широк и по-масивен. Това се отнася и за задната част, която създава по яко впечатление чрез ъгловите контури на бронята и хоризонталните LED задни светлини с L-сигнатура.

Предните подлакътници са в нов дизайн с мек текстилен капак, както приборната табло с оптични конзолни прозорци захранвани с оптични въглеродни влакна. Седалката е с нов специален дизайн и по-високи нива на тапицерията, нова е 7-инчова аудио система със свързване на смартфони (SDA), като комплексно новостите подобряват интериора. Стартът на родажбите на новия модел е планиран за пролетта на 2020 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: