ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е Hyundai i20 N !

like0 unlike0
Auto-Press 30 Jul 2019 Новини
34
0
Това е Hyundai i20 N !

Hyundai постепенно разширява фамилията си спортни автомобили “N” - след хечбека i30 N през 2017-а, дойде фастбекът i30 N и сега вече на дневен ред е N-вариант на третото поколение на модела i20 през следващата година. Прототип на автомобила изглеждащ напълно готов за серийно производство беше хванат от папараци на паркинг в Южна Корея.

Колата носи спортните белези, отличаващи го от стандартното изпълнение - по-големи колела, доста по-мощни спирачки, по-нисък просвет и сдвоен изход на асупусите. В интериора се забелязва същият лост на предавките както при шестстеенната кутия на i30 N. модификацията има по-аеродинамично тяло, по-стегнато окачване и по-директни предавателни числа на кормилното управление.

Очаква се моделът да бъде лансиран глобално с двигателя 1.6л T-GDI, чиято максимална мощност навярно ще достигне 200 к.с. за да може тя достойно да се противопостави на моделите на конкуренцията като Volkswagen Polo GTI и Ford Fiesta ST.

Следващият “N” автомобил в моделната гама на южно-корейците ще бъде четвъртото поколение на Hyundai Tucson за да се изправи на пазара в Европа срещу Cupra Ateca.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: