ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

„ТОЙОТА БАЛКАНС“ участва в засаждане на нова гора в Локорско в инициативата „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

like0 unlike0
Auto-Press 17 Sep 2019 Новини
69
0
„ТОЙОТА БАЛКАНС“ участва в засаждане на нова гора в Локорско в инициативата „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

„Тойота Балканс“ - официалният вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus в България, за втори пореден път се включи в глобалната инициатива World Cleanup Day, представена от bTV в България във формата „Да изчистим България заедно“. Над 70 души представители на екипа и техните семейства взеха участие в засаждането на новата гора в с. Локорско до София на 14 септември като успяха да засадят около 200 дръвчета, сред които зимен дъб и черен бор.

Българският екип редовно взима участие в екологично насочени инициативи като доразвива на местно ниво глобалната стратегия за устойчиво развитие на Toyota „Екологично предизвикателство Toyota 2050”. Глобалната стратегия за устойчиво поведение изразява философията и политиките на Toyota, свързани с околната среда, базирайки се на водещи принципи на компанията, създадени още през 1992 г. Трите важни теми, заложени в дългосрочната визия на марката, са развитието на общество в среда на ниски вредни емисии, изграждане на „рециклиращо“ общество и утвърждаване на общество в хармония с природата.

Като пионер в разработката и внедряването на хибридната електрическа технология в автомобилостроенето, Toyota е марката с най-голяма гама от хибридно задвижвани автомобили, представени в почти всички сегменти. С опит от над 22 години и разнообразно портфолио от електрифицирани автомобили, Toyota има отговорността да стане лидер в областта на екологията и вече е водеща компания в европейската индустрия с най-ниското отражение върху околната среда по отношение на отпадъците, енергията, изпускането на летливи органични съединения и използването на вода на един произведен автомобил. Активното разработване на нови технологии за опазване на околната среда е сред приоритетите на компанията за запазване на Земята като общ дом за всички хора.

*Източник: www.toyota.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: