ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Тестват практически Toyota i-Road в Берлин - видео

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2020 Новини
48
0
Тестват практически Toyota i-Road в Берлин - видео

С дължината си от 2,35 метра и ширина 87 сантиметра за Toyota i-Road дори Smart Fortwo изглежда като наистина голям автомобил. Сега за първи път японската машинка с лесно паркиране и висока маневреност се тества интензивно в градското ежедневие на столицата Берлин.

Малката двуместна машинка се задвижва от два електродвигателя тип мотор-колело с мощност 1.9 кВт / 2.6 к.с. в предните колела. Toyota определя пробегът на електромобилчето си като "до 50 километра", а батериите му се зареждат напълно в рамките на три часа от всеки домакински контакт.

Благодарение на технологията си за наклоняване в завой i-Road съчетава маневреността на двуколесник с предимствата на малък автомобил. Досега машината е използвана само в Тойота Сити, Токио и Гренобъл, а сега се тестват проектно в Берлин от Groth Group, за възможно използване в бъдещия квартал Нойлихтерфелде.

Медицинската услуга Mediavita също ще използва i-Road за шофиране към възрастни хора, болни и хора с увреждания в Берлин. Говорител на Toyota сподели за това че - "С електрическата триколка те се надяват да спестят време при често досадното търсене на място за паркиране в големите градове."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: