ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Tesla с рекордно първо тримесечие

like0 unlike0
Auto-Press 07 Apr 2020 Новини
212
0
Tesla с рекордно първо тримесечие

Американският производител на електромобили Tesla обяви, че компанията е записала рекордно за историята си първо тримесечие на година през 2020.

От Tesla анонсират, че през първата четвърт на 2020 година, производството на компанията е достигнало ниво от почти 103 000 (102 672) единици, а доставките към клиенти са на такова от 88 400 автомобила.

В статистиката на Tesla прави впечатление, че основната част на производството и съответно на доставките е за новите пазарни предложения на марката, а именно Model 3 и Model Y. Тук съответните показатели са 87 282 сглобени коли и 76 200 доставени. При пионерните модели Model S и Model X се отчитат 15 390 произведени единици и 12 200 доставки.

От Tesla акцентират върху това, че производството на модела Model Y е започнало през януари, а първите доставки към клиенти са били осъществени през март, доста преди първоначално предвиденото. Като сериозен фактор за завидното си представяне през първото тримесечие от компанията посочват и рекордното представяне на новия си производствен комплекс в Шанхай.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: