ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Tata показа концепта си EVision в Женева - видео

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2018 Новини
85
0

Tata показа концепта си EVision в Женева - видео

Tata показа концепта си EVision в Женева - видео
/add_images/news/032018/s_1520935202_529.jpg
  1. Tata показа концепта си EVision в Женева - видео
  2. Tata показа концепта си EVision в Женева - видео
  3. Tata показа концепта си EVision в Женева - видео

Tata Motors показа Tata EVision concept в Geneva Motor Show. Машината дава представа за нов седан от пазарния С-сегмент, който ще се конкурира с модели от сорта на Honda Civic, Skoda Octavia, Hyundai Elantra и Toyota Corolla.

Tata EVision concept е най-доброто от новия дизайнерски стил на марката IMPACT 2.0. За разлика от предишните концепти Tata H5X и Tata 45X с техния спортен изглед, Tata EVision изглежда доста по-елегантно. Новият концепт има футуристично и луксозно излъчване и отвътре, с минималистичен отенък, използване насветли цветове, висококачествени материали и няколко напредничави цифрови цветни дисплеи.

Tata EVision е развита върху модифицираната платформа OMEGA EV. Концептът ползва няколко технологии за свързаност, като облачни услуги, аналитика, спътникова навигация и напредничав интерфейс- човек-машина. Налице са и напредничави технологии за асистиране на водача.

В същото време освен луксозна Tata EVision concept е също и доста пъргава машина – ускорениято от място до 100 км/ч става за под 7 секунди. От Tata Motors не разкриват пълната спецификация на Tata Evision,но споделят още че максималната скорост е над 200 км/ч и че разполага с разширени възможности за презареждане – с по-бавно (AC) и бързо (DC). Не се споделя и това кога евентуално колата може да излезе като сериен модел.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: